Τουρκία: Επίθεση του Ερντογάν στην Ακσενέρ – «Το όνομά μου είναι Ταγίπ, να προσέχεις»

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την πρόεδρο του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ για το θέμα με την τελετή θεμελίωσης νοσοκομείου… μινιατούρας.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ήταν η Ακσενέρ που αποκάλυψε το «σόου» Ερντογάν ότι έριξαν μπετόν σε άδειο οικόπεδο και επιχείρησαν να πείσουν τους πολίτες ότι χτίζουν νοσοκομείο.

Ο Τούρκος Πρόεδρος εκνευρισμένος επιτέθηκε στην Ακσενέρ με απειλητικό ύφος και της είπε: «Να προσέχεις το όνομα μου. Με λένε Ταγίπ και το επώνυμό μου Ερντογάν. Να προσέχεις και το όνομα Ταγίπ και το όνομα Ερντογάν!».

Ο ίδιος πρόσθεσε:  «Κυρία Μεράλ όταν εμείς λέμε κάτι πως θα το κάνουμε, το ολοκληρώνουμε. Μη με βάλεις να ασχοληθώ μαζί σου!».

«Ο Ερντογάν ξέρει πως δεν φοβάμαι τίποτα. Αυτός που φοβάται δεν ξεκινά αυτό το ταξίδι. Εγώ είμαι έτοιμη, η τσάντα μου είναι στο χέρι μου. Η φυλακή  στη Σηλυβρία δεν είναι κρύα. Εσύ δεν μπορείς να με απειλείς» δήλωσε η Ακσενέρ.

«Έριξαν μπετόν σε άδειο οικόπεδο, και επιχείρησαν να πείσουν την Τουρκία πως χτίζουν νοσοκομείο» τόνισε ειρωνικά η Μεράλ Ακσενέρ. .

«Αν και υπήρξαν κάποιες ελλείψεις εγώ προσωπικά μίλησα με τον υπουργό μου και μου είπε πως θα παρέμβει και θα το διορθώσει. Εμείς όταν λέμε πως κάτι θα το κάνουμε το ολοκληρώνουμε κυρία Μεράλ» απάντησε ο Τούρκος πρόεδρος, παραδεχόμενος το λάθος.

«Έι κύριε Ερντογάν εσύ πρώτα να ασχοληθείς τους γλείφτες που σε έβαλαν να παίξεις αυτό το θέατρο με την τελετή και αυτούς που δίπλα σου γεμίζουν τις τσέπες τους με μαϊμού τελετές θεμελίωσης έργων» ανταπάντησε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ