TikToker απολύθηκε έξι μέρες μετά την πρόσληψή της – «Καλώς ήρθες στον πραγματικό κόσμο» – ΒΙΝΤΕΟ

Η έναρξη της πρώτης εργασίας πλήρους απασχόλησης μετά το πανεπιστήμιο είναι ένα συναρπαστικό ορόσημο. Ωστόσο, η εμπειρία της Sierra από το Τένεσι, μιας δημιουργού περιεχομένου στο TikTok, ρίχνει φως στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ορισμένοι πρόσφατοι απόφοιτοι κατά τη μετάβαση στο εργατικό δυναμικό.

Η Sierra ξεκίνησε πρόσφατα την καριέρα της σε μια εταιρεία στο Χέντερσον του Τενεσί, γνωστή για τη συνεργασία της με μια τοπική αλυσίδα τροφίμων. Με σπουδές στη γραφιστική, αυτή η ευκαιρία φάνηκε ως ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσει την καριέρα της.

Ωστόσο, η εμπειρία της Sierra ήταν σύντομη και απογοητευτική. Έπειτα από μόλις έξι ημέρες στη δουλειά, απολύθηκε.

Σε ένα viral βίντεο στο TikTok, η Sierra αφηγήθηκε την εμπειρία της. Υποστήριξε ότι οι συνάδελφοί της «δεν ήξεραν πώς να την εκπαιδεύσουν», αφήνοντάς την να αισθάνεται μπερδεμένη και μη παραγωγική.

@sierra_fred i still dont know what happened. live love adulting #aldis #what #gotfired #lol ♬ original sound – Sierra Desiray Frederick

Η αφήγηση της Sierra ανέδειξε μια ανησυχητική έλλειψη κατεύθυνσης και καθοδήγησης. Εξήγησε ότι κατά την πλειονότητα των βαρδιών της, βρισκόταν με λίγη έως καθόλου δουλειά να κάνει, με αποτέλεσμα να αισθάνεται υποαπασχολημένη και απογοητευμένη.

Τα δύο μέλη της ομάδας της, που ήταν υπεύθυνα για την εκπαίδευσή της, έδειχναν να μην είναι σίγουροι για το πώς να την εντάξουν αποτελεσματικά στη ροή εργασίας. Κατέφυγαν στο να την βάζουν να παρακολουθεί εκπαιδευτικά βίντεο, τα οποία είχε ήδη δει κατά τη διάρκεια του σύντομου χρόνου της στην εταιρεία.

Μια ιδιαίτερα απογοητευτική στιγμή ήταν όταν ζητήθηκε από τη Sierra να ξαναδεί βίντεο για θέματα στα οποία είχε ήδη εκπαιδευτεί επί τρεις ώρες. Η κατάσταση αυτή όχι μόνο εμπόδιζε την παραγωγικότητά της, αλλά έθεσε και ερωτήματα σχετικά με τις διαδικασίες εισαγωγής και εκπαίδευσης της εταιρείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ