«Τι κοιτάζω;» – Ένα μυστηριώδες ζώο που πιάστηκε σε νυχτερινή κάμερα προκαλεί… σύγχυση

Μπορεί να αναρωτιέστε, “Τι κοιτάζω;”. Αυτό είναι δίκαιο… Το βίντεο με το μυστηριώδες θηλαστικό προκάλεσε αίσθηση στις ΗΠΑ με αρκετούς χρήστες να προσπαθούν να καταλάβουν τι ζώο μπορεί να απεικονίζεται σε αυτά τα πλάνα.

Το θηλαστικό που πιάστηκε να χορεύει στα μπροστινά του πόδια προκάλεσε επίσης σύγχυση στους λάτρεις της άγριας ζωής μετά την κοινοποίηση βίντεο στο διαδίκτυο από την Υπηρεσία Εθνικών Πάρκων των ΗΠΑ.

“Το ζώο φαίνεται να εκτελεί ένα τελετουργικό αγάπης με τα φτερά του απλωμένα για να φαίνεται όμορφο. Αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική: το εν λόγω ζώο είναι ένας κουνάβι που στεκόταν ανάποδα για να τρομάξει τα αρπακτικά. Στην πραγματικότητα, όλοι γνωρίζουμε την τεχνική που μπορεί να χρησιμοποιήσει όταν θέλει να αμυνθεί και σίγουρα… δεν μυρίζει ωραία, αλλά λιγότεροι γνωρίζουν πως αυτό το θηλαστικό μπορεί επίσης να εκτελέσει αυτό το είδος «εκκεντρικού χορού» όταν αισθάνεται «ιδιαίτερα ενοχλημένο». Είναι προφανώς ένας κουνάβι που κάνει ένα… ακροβατικό» αναφέρει η ανάρτηση στο Facebook από την Υπηρεσία Εθνικών Πάρκων των ΗΠΑ.

Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ