Θύμα του Τζέφρι Επστάιν τον μηνύει μετά θάνατον: Με βίασε επανειλημμένα για δύο χρόνια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Άλλη μία γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά της περιουσίας του Τζέφρι Επστάιν, υποστηρίζοντας ότι τη βίαζε επανειλημμένως επί δύο χρόνια ενώ την προήγαγε και σε γνωστούς του, και όταν του εκμυστηρεύτηκε τη διατροφική διαταραχή της την παραμέρισε.

Σε συνέντευξη Τύπου και έχοντας στο πλευρό της τη δικηγόρο της, η Τιάλα Ντέιβις έδειξε στα Μέσα μία φωτογραφία της μαζί με τον Επστάιν όπου βρίσκονταν επιβιβασμένοι σε ελικόπτερο πηγαίνοντας στο ιδιωτικό του νησί στην Καραϊβική. Δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται δημοσίως την ιστορία της. Σε ακροαματική διαδικασία νωρίτερα μέσα στον χρόνο, ήταν μία από τις γυναίκες, φερόμενα θύματα του παιδόφιλου εκατομμυριούχου που υποστήριξε ότι την κακοποίησε.

Στη μύνσή της περιγράφει πώς την προσέλκυσε στον κόσμο του με την υπόσχεση να της χρηματοδοτήσει την εκπαίδευση και να τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό της να γίνει διερμηνέας/μεταφράστρια μεταφέροντάς τη στην Ισπανία. Συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες ενώ ο Επστάιν επισκεπτόταν την πόλη. Η Ντέιβις είπε στην αγωγή ότι τη σύστησε στον νεκρό οικονομολόγο η αδερφή της, η οποία επίσης είχε υποστεί κακοποίηση από αυτόν.

Δείτε το βίντεο

Μετά την πρώτη τους συνάντηση, ο Επστάιν ξάπλωσε στο κρεβάτι στη σουίτα του ξενοδοχείου του ντυμένος. Ζήτησε από την αδερφή της Ντέιβις να του κάνει μασάζ στα πόδια και ενθάρρυνε και την ίδια να τη μιμηθεί. Στη συνέχεια, κατά την αγωγή της γυναίκας, τις πήγε για ψώνια και επέμενε να αγοράσει αρκετά πράγματα στην Τίλα. Διατήρησαν επαφή μέσω τηλεφώνου. Κατηύθυνε τις συζητήσεις τους στους επαγγελματικούς στόχους της και τότε του εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να γίνει μεταφράστρια. Λίγο αργότερα ο Επστάιν τη βοήθησε να πάρει συστατική επιστολή από τον σχολικό της σύμβουλο και να γίνει αποδεκτή στο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, όπως έγραψε η δικηγόρος της. Ήταν να πάει στη Μαδρίτη και να ξεκινήσει τις σπουδές της όταν ξεκίνησε η σεξουαλική κακοποίηση.

Πήρε την ίδια και την αδερφή της στην έκτασή του στο Νέο Μεξικό όπου εκεί συνάντησε την Τζισλέν Μάξουελ και τη Σάρα Κέλεν. Η Κέλεν δούλευε για εκείνον και η Μάξουελ ήταν η πρώην σύντροφός του που φημολογείται ότι μετατράπηκε σε “μαντάμ”.

Αφού κολύμπησαν εκείνη και η Κέλεν πήγαν μαζί του για μασάζ. Η Κέλεν άρχισε να του κάνει μασάζ κι εκείνος απροειδοποίητα έφερε το χέρι του μέσα στο μαγιό της θωπεύοντας τα γεννητικά της όργανα. Εκείνη άρχισε να κλαίει και εκείνος συνέχισε να την πιάνει και αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της.

“Κάποια στιγμή ο Επστάιν έβαλε την Τιάλα να περάσει χρόνο με πασίγνωστο παραγωγό του Χόλιγουντ που απαίτησε και αποπειράθηκε να έρθει σε καταχρηστική σεξουαλική επαφή. Η Τιάλα σώθηκε παρά τρίχα. Πέρασε δύο χρόνια όπου δεχόταν κακοποίηση από τον επιχειρηματία που κλιμακώθηκε από βιασμό σε επαναλαμβανόμενες σεξουαλικές επιθέσεις επειδή φοβόταν ότι αν τον εγκατέλειπε δεν θα της έμενε τίποτα.

Είπε ότι τη βίαζε και της επετίθετο σεξουαλικά σε διάφορες τοποθεσίες περιλαμβανομένων και των οικιών του στη Νέα Υόρκη, στο Νέο Μεξικό, στη Φλόριδα, στις Παρθένες Νήσους και τη Γαλλία.

Δείτε το βίντεο

Σε μία περίπτωση “κόλλησε το χέρι του στο παντελόνι της αιφνιδιαστικά στο σπίτι του στην τραπεζαρία. Σε άλλη περίπτωση, εισέβαλε στο δωμάτιό της ενώ κοιμόταν και τη βίασε. Επί δύο χρόνια της φερόταν σαν να είναι το σεξουαλικό του παιχνίδι και ζούσε στους δικούς του ρυθμούς. Την προσέφερε ακόμη και σε φίλους του όπως και στον παραγωγό του Χόλιγουντ που ωστόσο δεν κατονομάζει.

Το 2004 του εκμυστηρεύτηκε ότι έπασχε από βουλιμία. Κυριολεκτικά, μέσα σε ώρες την είχε πετάξει έξω. “Της συνέστησε να μαζέψει τα πράγματά της και κανόνισε να τη μεταφέρουν στην Αριζόνα”.

Τώρα είναι μητέρα τριών παιδιών αλλά λέει ότι ο Επστάιν κατέστρεψε τη ζωή της.

“Ήμουν μόνο 17. Ήμουν το τέλειο θύμα. Ήμουν μόνη και χρειαζόμουν βοήθεια. Ο Τζέφρι Επστάιν με βασάνισε. Με έφερε σε ευάλωτη και εξαρτώμενη θέση και με εκμεταλλεύτηκε. Ήμουν μόνο 17 χρονών. Ήμουν μικρό κορίτσι, μου πήρε πολύ καιρό να απελευθερωθώ από τον έλεγχο και την κακοποίησή του. Ακόμη έχω αναμνήσεις, ακόμη πονάω και όπως είπα, ακόμη φοβάμαι. Ακρωτηρίασε την ικανότητά μας να δεχόμαστε οικειότητα, αγάπη, και για κάποιες διέλυσε την ικανότητά τους να εμπιστεύονται. Ποτέ δεν θα εκτίσει την ποινή που έπρεπε να εκτίσει. Οι πράξεις του ακόμη επηρεάζουν και στοιχειώνουν τα θύματά του μέχρι σήμερα και πέρα από αυτήν την ημέρα”τόνισε κλαίγοντας.

Τον μηνύει για ξυλοδαρμό, επίθεση και σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ