Θρίλερ στις ΗΠΑ: Σκότωσαν 29χρονη καλλονή που είχε πάει για πεζοπορία

Έγκλημα με θύμα 29χρονη στις ΗΠΑ. Η Lauren Heike από την Αριζόνα βρέθηκε νεκρή πριν από πέντε μέρες σε ένα μονοπάτι, κοντά στο σπίτι της στο Φοίνιξ. Είχε πάει για πεζοπορία, όπως έκανε σχεδόν κάθε πρωί.

Το βράδυ της Πέμπτης συνελήφθη ένας άνδρας που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της 29χρονης που έφερε τραύματα, σύμφωνα με την NewYork Post.

Η αστυνομία του Φοίνιξ είπε ότι ο ύποπτος, ηλικίας περίπου 20 ετών συνελήφθη στο σπίτι του – περίπου ένα μίλι από το μονοπάτι όπου σκοτώθηκε η Heike.

δολοφονία ΗΠΑ
Phoenix Police Department

Βίντεο έχει καταγράψει τον άνδρα, λίγο μετά τη σύλληψή του. Είναι καθισμένος σε ένα κράσπεδο και κάποια στιγμή φαίνεται ξαπλωμένος ανάσκελα, με χειροπέδες.  Στη συνέχεια μπαίνει μέσα σε ένα περιπολικό.

Telemundo Arizona

«Με τις πληροφορίες που έχουμε, ελπίζουμε ότι η τοπική κοινωνία απόψε μπορεί να κοιμάται λίγο πιο ήσυχη, γνωρίζοντας ότι αυτό το άτομο δεν είναι έξω στους δρόμους», είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το βράδυ της Πέμπτης.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε, είναι ο ύποπτος ο οποίος συνελήφθη.

Συνδέθηκε με τη δολοφονία μέσω δείγματος DNA, ανέφερε το CBS 5.  Δεν είναι σαφές εάν ο ύποπτος και το θύμα είχαν κάποια σχέση.

Ο αξιωματικός του τμήματος Ανθρωποκτονιών του Φοίνιξ, Τζέιμς Χέστερ, είχε δηλώσει την Τετάρτη ότι η Heike πιθανότατα δέχτηκε επίθεση από πίσω, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του δράστη «απεχθή».

δολοφονία ΗΠΑ
Phoenix 12 News

δολοφονία ΗΠΑ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ