Έσπασαν το αυτοκίνητο του Δημήτρη Μακαλιά

Ένα δυσάρεστο περιστατικό αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην έναρξη της εκπομπής “Ποιος είναι Πρωϊνιάτικα”. Συγκεκριμένα ανέφερε πως του έσπασαν το αυτοκίνητο.

Όπως εξήγησε η Μπέττυ Μαγγίρα η ομάδα της εκπομπής βγήκε χθες για φαγητό και μάλιστα ο Παναγιώτης Χατζηδάκης πήρε πακέτο και για το σπίτι. Το δυσάρεστο ήταν πως άγνωστος έσπασε το αυτοκίνητο του Δημήτρη Μακαλιά και του πήρε τα γυαλιά ηλίου.

Ένα ατυχές συμβάν λόγω ανάδρομου και εκλείψεως, να πούμε ότι σου έσπασαν εσένα το αυτοκίνητο και σου πήραν τα γυαλιά ηλίου. Εντάξει μικρό το κακό” είπε η Μπέττυ Μαγγίρα αναφερόμενη στον Δημήτρη Μακαλιά. Με τον ίδιο να απαντάει πως: “Μικρό το κακό, να ναι καλά το παιδί να τα χαρεί. Τουλάχιστον μην τα πουλήσει, να τα χαρεί κι αυτός, είναι πολύ καλά τα γυαλιά. Έχω πολλούς ανθρώπους που φορούν γυαλιά μου εκεί έξω.

Μάλιστα ο ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην οποία γνωστοποιούσε το περιστατικό. Ο ίδιος ανέβασε το σπασμένο τζάμι γράφοντας: “Τουλάχιστον να τα χαρείς τα γυαλιά παλικάρι μου…

Δημήτρης αμάξι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ