Θρίλερ σε πτήση: Επιβάτες και πλήρωμα τραυματίστηκαν λόγω αναταράξεων – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλούν τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας, στα οποία καταγράφεται η συγκλονιστική στιγμή που πολλοί επιβάτες χρειάστηκε να απομακρυνθούν με φορείο από μια πτήση της Delta, αφού το αεροπλάνο τους έπεσε σε «σοβαρές αναταράξεις» λίγο έξω από την Ατλάντα την Τρίτη (29/8) το βράδυ, οι οποίες και οδήγησαν στον τραυματισμό και την νοσηλεία 11 ατόμων.

Επιβάτες και αεροσυνοδοί ήταν μεταξύ εκείνων που τραυματίστηκαν όταν η πτήση 175 – που είχε ξεκινήσει από το Μιλάνο της Ιταλίας – έπεσε σε αναταράξεις λίγο πριν από τις 7 μ.μ., δήλωσαν η αεροπορική εταιρεία και οι ομοσπονδιακές αρχές.

Πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν τουλάχιστον δύο άτομα να μεταφέρονται με φορεία στο διάδρομο του Airbus A350 αφού το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο διεθνές αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα των ΗΠΑ.

Μια γυναίκα, που πιστεύεται ότι ήταν αεροσυνοδός, βγήκε από το αεροπλάνο με επίδεσμο στο κεφάλι και νάρθηκα στον αυχένα, ενώ μια επιβάτιδα φαινόταν να κρατά μια μεγάλη παγοκύστη στο κεφάλι της. Πολλά μέλη του πληρώματος βιντεοσκοπήθηκαν επίσης με νάρθηκες στον αυχένα, ενώ κάθονταν σε αναπηρικά αμαξίδια.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ayọ Suber (@helloayo)

 

Η επιβάτης που τράβηξε το βίντεο και το ανήρτησε στο instagram προφίλ της θυμήθηκε πώς το αεροπλάνο «έπεσε» ξαφνικά λόγω των αναταράξεων, κάνοντας πολλούς, μεταξύ των οποίων και την ίδια, «να πεταχτούν από τις θέσεις τους». «Υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων αεροσυνοδών», ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Κάναμε αναγκαστική προσγείωση και οι μη σοβαρά τραυματισμένοι έπρεπε να παραμείνουν στο αεροπλάνο μέχρι να έρθει νέο πλήρωμα πτήσης, επειδή δεν μπορείς να αποβιβαστείς χωρίς αυτό».

Σύμφωνα με τη New York Post ένα ζευγάρι που επέβαινε στο αεροσκάφος, το οποίο δεν θέλησε να κατονομαστεί, είπε στο Fox5 ότι οι επιβάτες έπρεπε να παραμείνουν στο αεροσκάφος για περίπου δύο ώρες, ενώ οι τραυματίες, μεταξύ των οποίων και κάποιοι που φαίνεται να έχουν «σοβαρά τραύματα στο κεφάλι», απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος.

Η πτήση αντιμετώπισε αναταράξεις περίπου 40 μίλια μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα, δήλωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Συνολικά, 11 επιβάτες και μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να φροντιστούν τα τραύματά τους, ανέφερε η Delta σε ανακοίνωσή της. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ