Θρίλερ με την εξαφάνιση διάσημου Λιβανέζου συνθέτη – Τα ίχνη του χάθηκαν στη Σαουδική Αραβία

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του διάσημου Λιβανέζου συνθέτη Σαμίρ Σφέιρ τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα ΜΜΕ ο συνθέτης ο οποίος έχει τραγουδήσει για τον πρόεδρο Μισέλ Αούν κρατείται στη Σαουδική Αραβία για άγνωστους λόγους.

Επίσημη πηγή δήλωσε ότι το υπουργείο Εξωτερικών του Λιβάνου είχε προσπαθήσει να μάθει από τις σαουδαραβικές αρχές που βρίσκεται ο Σαμίρ Σφέιρ, ένας γνωστός μουσικός που έχει τραγουδήσει για τον πρόεδρο Μισέλ Αούν.

Το Reuters σε δημοσίευμα του αναφέρει ότι το υπουργείο Εξωτερικών του Λιβάνου αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα και πως το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας δεν έχει ανταποκριθεί για την ώρα σε αίτημα να σχολιάσει.

Ο Σαλίμ Αούν, ένας βουλευτής του πολιτικού κόμματος του προέδρου, σε ανάρτησή του στο Twitter γράφει: “Πού είναι ο Σαμίρ Σφέιρ;” με hashtag με έκκληση για την “ελευθερία” του.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν τη Μεγάλη Τρίτη, ότι ο συνθέτης πιστεύεται ότι κρατείται στην Σαουδική Αραβία, όπου έχει σπίτι.

Ο Σφέιρ αποτέλεσε στόχο αντιδράσεων Σαουδαράβων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν αφότου ανήρτησε φωτογραφία του από τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού στη Σαουδική Αραβία. Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε οργή σε ορισμένους που τον κατηγόρησαν ότι επωφελείται των υπηρεσιών του βασιλείου παρά τα σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν με τον υπαινιγμό για εξαγωγή τρομοκρατίας από την Σαουδική Αραβία, κάτι το οποίο διαψεύδει το Ριάντ.

Πηγή πληροφοριών: Reuters

Πηγή ΦΩΤΟ: the961.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ