Τέσσερις ελληνικές παραλίες στη λίστα του CNN

Τέσσερις ελληνικές παραλίες στη λίστα του CNN

Το CNN έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις 100 καλύτερες παραλίες του κόσμου. Τέσσερις από αυτές είναι ελληνικές. Δύο παραλίες της Κρήτης, μία της Ζακύνθου και μία της Λευκάδας φιγουράρουν στη λίστα που θα διαβάσουν εκατομμύρια αναγνώστες.

 

Στην 100η θέση, σύμφωνα με το CNN, βρίσκεται η καταπληκτική παραλία Φαλάσαρνα, στα Χανιά της Κρήτης.

Στα highlights της παραλίας, το άρθρο προσθέτει το μεγαλύτερο beach party του νησιού, που γίνεται το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου.

Αρκετές θέσεις πιο πάνω, στο νούμερο 35, συναντάμε την παραλία του Μπάλου, που βρίσκεται, επίσης στα Χανιά. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. 

Το άρθρο κάνει αναφορά στα “παστέλ χρώματα που στροβιλίζονται” και τονίζει ότι είναι μια υπέροχη παραλία για καρτ πόστάλ από την Ελλάδα! Επισημαίνει ότι οι “σκοτεινοί” τουρίστες, μπορούν να επισκεφθούν τη σπηλιά, στην οποία έγινε σφαγή το 19ο αιώνα.

Η φημισμένη παραλία της Ζακύνθου, το “Ναυάγιο” καταλαμβάνει την 32η θέση. Τα τιρκουάζ νερά είναι το απόλυτο “άλλοθι” για τη θέση αυτή.

 

Στην 25η θέση της λίστας, βρίσκεται ακόμη μια παραλία ενός νησιού του Ιονίου. Πρόκειται για την παραλία Εγκρεμνοί της Λευκάδας. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για “δραματικά ηλιοβασιλέματα και μπλε ηλεκτρίκ νερά”.

 

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει μια παραλία, που βρίσκεται στις Σεϋχέλλες. Και μπορεί να μην είναι ωραιότερη από τις δικές μας, αλλά είναι εξίσου όμορφη.

Πηγή φωτογραφιών:cnn.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ