Τα πόδια του Πούτιν τρέμουν εν μέσω εικασιών για την υγεία του

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν φάνηκε ανήσυχος κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη ρωσική επαρχία Καμτσάτκα με τα πόδια του να τρέμουν εν μέσω εικασιών για πιθανή επιδείνωση της υγείας του.

Ο Ρώσος πρόεδρος συμμετείχε στο Εθνικό Περιβαλλοντικό Φόρουμ Νεολαίας στην Καμτσάτκα τη Δευτέρα και εθεάθη να μετατοπίζεται στη θέση του ενώ απευθυνόταν σε Ρώσους φοιτητές, όπως αναφέρει η NY POST.

Κάποιοι το είδαν αυτό ως μια ακόμη απόδειξη των υποτιθέμενων προβλημάτων υγείας του Πούτιν, ένα από τα πολλά παραδείγματα περίεργης συμπεριφοράς που οι “Κρεμλινολόγοι” και οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών είπαν ότι ενισχύουν τις αναφορές ότι ο Ρώσος ισχυρός άνδρας εξασθενεί γρήγορα, πιθανότατα από καρκίνο.

Οι εικασίες αφθονούν, παρά τις αντίθετες δηλώσεις τόσο από τον διευθυντή της CIA, Γουίλιαμ Μπερνς, όσο και από τον επικεφαλής της βρετανικής MI6, Ρίτσαρντ Μουρ.

Ο Μπερνς, μιλώντας στο Φόρουμ Ασφαλείας του Άσπεν τον Ιούλιο, είπε ότι ο πρώην πράκτορας της KGB που έγινε πρόεδρος ήταν «πολύ υγιής».

Ο Μουρ – μιλώντας χωριστά αλλά στο ίδιο συνέδριο – ήταν πιο απόλυτος. «Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο Πούτιν πάσχει από κάποια ασθένεια», είπε.

Ενώ απευθυνόταν στο πλήθος της ρωσικής νεολαίας τη Δευτέρα, ο τόνος του Πούτιν ήταν νοσηρός. «Υπάρχει μια έκφραση, και όποιος μου το είπε, υποσχέθηκα ότι θα την αναπαράγω κάποια στιγμή δημόσια», είπε ο Ρώσος Πρόεδρος, αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Πρέπει να ζεις για κάτι για το οποίο αξίζει να πεθάνεις — όσο περίεργο κι αν φαίνεται στον ανθρωπιστικό τομέα, αυτό είναι κάτι για το οποίο αξίζει να ζεις», συνέχισε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ