Συνάντηση του Έντι Ράμα με τους πολιτικούς ηγέτες των Αλβανών της ΠΓΔΜ

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Ιλίρ Μέτα και ο υπουργός Εξωτερικών Ντιτμίρ Μπουσάτι, συναντήθηκαν με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων των Αλβανών της ΠΓΔΜ.

Αρχικά συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του DUI, Αλί Αχμέτι και στη συνέχεια, με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανών Μεντούχ Θάτσι και με τον Δήμαρχο της Στρούγκα Ζιγιαντίν Σέλα.

Η αλβανική κυβέρνηση δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση για τις συναντήσεις αυτές και για το περιεχόμενο των συζητήσεων, αλλά ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τους Αλβανούς πολιτικούς ηγέτες σε γεύμα μαζί σε ένα εστιατόριο στο Πόγραδετς, μια πόλη στα σύνορα με την ΠΓΔΜ.

Πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του πρωθυπουργού της Αλβανίας είπαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η συζήτηση επικεντρώθηκε στα πρόσφατα γεγονότα στο Κουμάνοβο, όπου ομάδα ένοπλων Αλβανών ενεπλάκη σε μάχες με την αστυνομία με συνέπεια 22 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, 14 Αλβανοί και 8 αστυνομικοί της ΠΓΔΜ.

 

Διαβάστε επίσης

Την Αλβανία θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός της Σερβίας

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.