Συναγερμός στο Τέξας: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της επίθεσης σε λύκειο

Τον τρόμο έζησαν μαθητές σε λύκειο του Τέξας όταν ένοπλος άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.
Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στο λύκειο Τίμπερβιου στο Άρλινγκτον του Τέξας.

Ο ένοπλος πυροβόλησε τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους και στη συνέχεια διέφυγε, σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την αστυνομία, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Τέξας λύκειο
Σκηνές από το λύκειο όπου συνέβη το αιματηρό περιστατικό

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όπως και ασθενοφόρα, ενώ οι τρεις τραυματίες μεταδφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το Fox 4, που επικαλείται αστυνομικές πηγές δεν έχει σκοτωθεί κανείς, ενώ δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τα στοιχεία του δράστη της επίθεσης.

Το σχολείο τέθηκε σε lockdown στη διάρκεια του περιστατικού με τους αμπαρωμένους μαθητές να ανεβάζουν βίντεο στα social media και να ενημερώνουν τους γονείς τους. Ο χώρος αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις και δεν επιτρεπόταν να εισέλθει ο οποιοσδήποτε. Τώρα οι μαθητές μεταφέρονται στο κέντρο τεχνών της περιοχής όπου τους περιμένουν οι γονείς τους.

Τέξας λύκειο
Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έξω από το λύκειο

“Μόλις είχα επιστρέψει από τη δουλειά. Προσπαθούσα να ηρεμήσω όταν έλαβα ένα γραπτό μήνυμα από την κόρη μου” είπε ο Akhere Isenalumhe. “Έχουμε συγχιστεί όλοι. Δεν ξέρουμε τι συνέβη. Ήταν τόσο κοντά από το σπίτι. Ποτέ δεν φανταστήκαμε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο σχεδόν στην αυλή μας”.

“Βρισκόμαστε στην περιοχή όπου έλαβε χώρα ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, στο λύκειο του Τίμπερβιου”, ανέφερε η αστυνομία του Άρλινγκτον στο Twitter.

Το τοπικό παράρτημα του τηλεοπτικού δικτύου NBC επιβεβαίωσε πως από τους πυροβολισμούς υπάρχουν θύματα.

Τέξας λύκειο

“Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν τραυματιστεί» και η αστυνομία «αναζητά τον ύποπτο”, δήλωσε στο NBC ο δήμαρχος της πόλης Τζιμ Ρος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ