“Συναγερμός” στο Παλάτι για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι – Ανησυχούν για την ψυχολογική τους κατάσταση

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, όπως αναφέρει το BBC, φαίνεται να ανησυχεί για την κατάσταση του αδελφού του Χάρι, μετά την φορτισμένη συγκινησιακά συνέντευξή του.

Μια πηγή κοντά στον Ουίλιαμ, τόνισε ότι ελπίζει ότι ο Χάρι και η Μέγκαν “είναι καλά” μετά τις αποκαλύψεις που έκαναν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, όλοι στο Παλάτι, ανάμεσά τους και η βασίλισσα Ελισάβετ ανησυχούν ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε μια ευάλωτη φάση.

“Είμαστε αδέλφια. Θα είμαστε πάντα αδέλφια. Αλλά είμαστε σίγουρα σε διαφορετικούς δρόμους αυτή τη στιγμή. Όμως πάντα θα είμαι εκεί για αυτόν, όπως αντίστοιχα ξέρω ότι και αυτός θα είναι πάντα εκεί για μένα. Δεν βλεπόμαστε όσο παλιά γιατί είμαστε πολύ απασχολημένοι, αλλά τον αγαπώ βαθιά. Τα περισσότερα πράγματα δημιουργούνται από το τίποτα, αλλά ως αδέλφια ξέρετε, έχουμε τις καλές ημέρες, έχουμε και τις κακές” ανέφερε στο ντοκιμαντέρ ο Χάρι.Τα “καμπανάκια” συναγερμού έχουν ήδη χτυπήσει στο Παλάτι και αναμένονται κινήσεις για να διευκολύνουν το ζευγάρι. Άλλωστε αναμένεται ο Χάρι και η Μέγκαν να πάρουν άδεια έξι εβδομάδων από τα βασιλικά τους καθήκοντα και όλοι ελπίζουν αυτό να είναι αρκετό για να αποφορτιστούν.Πηγή: BBC

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.