Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλάει για την απώλεια της μητέρας του – Πώς ο θάνατος της Νταϊάνα επηρέασε τη ζωή του – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μίλησε στο BBC για την απώλεια της μητέρας του, περιγράφοντάς της ως “έναν πόνο σαν κανέναν άλλον”.

Περιέγραψε το πώς ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα επηρέασε την δουλειά του ως πιλότος σωστικού ελικοπτέρου, όπου έπρεπε να βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια κάθε ημέρα. Τόνισε ότι η δουλειά αυτή τον έκανε να αισθάνεται “ένα πολύ καταθλιπτικό, πολύ αρνητικό συναίσθημα, όπου σκέφτεσαι ότι ο θάνατος βρίσκεται κοντά, όπου κι αν πας. Είναι ένα σημαντικό βάρος να κουβαλάς και να αισθάνεσαι αυτό”.

Το ντοκιμαντέρ του BBC έχει τίτλο “A Royal Team Talk: Tackling Mental Health”.

Δείτε το βίντεο

“Όταν πενθείς σε τόσο μικρή ηλικία, νιώθεις έναν πόνο σαν κανέναν άλλον. Και ξέρεις ότι στην ζωή σου θα είναι πολύ δύσκολο να έρθεις αντιμέτωπος με κάτι το οποίο μπορεί να σου προκαλέσει περισσότερο πόνο από ότι αυτό” είπε σχετικά με τον πρόωρο θάνατο της μητέρας του.

“Μια τέτοια απώλεια σε φέρνει κοντά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους έξω που βίωσαν κάποια απώλεια και πενθούν. Μπορείς να δεις την απώλεια στα μάτια όσων έχουν χάσει ένα αγαπημένο τους πρόσωπο. Θέλουν να μιλήσουν γι’αυτό, αλλά θέλουν να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση, θέλουν να έχουν την άδειά σου ότι είναι εντάξει να το συζητήσουν” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ