Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ από το Ισραήλ: «Δεν έχω την πολυτέλεια να χάσω και άλλον» λέει μία μητέρα που πενθεί την κόρη της

Ενώ ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών αυξάνεται συνεχώς στη Μέση Ανατολή, μετά την άνευ προηγουμένου επίθεση που εξαπέλυσε το Σάββατο (7/10) η Χαμάς σε πόλεις και χωριά του Ισραήλ, το φως της δημοσιότητας βλέπουν συγκλονιστικά βίντεο από άμαχους που θρηνούν τους δικούς τους ανθρώπους.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Πυρά και από τον Λίβανο – Κλιμακώνεται η ένταση

Σε ένα από αυτά φαίνεται μία τετραμελή οικογένεια από το Ισραήλ, που προσπαθεί να προστατευθεί εν μέσω πυραυλικής επίθεσης την ώρα που ακούγονται οι σειρήνες, ενώ παράλληλα θρηνούν την 18χρονη κόρη της οικογένειας που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια των χτυπημάτων. Τα άλλα δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, είναι ξαπλωμένα στο πάτωμα, ο πατέρας να έχει αίμα στα χέρια του και κοιτά περίλυπος προς τα κάτω, ενώ η μητέρα κλαίει και προσπαθεί να παρηγορήσει τα παιδιά της.

Στο βίντεο καταγράφεται και ο μονόλογος της τραγικής μάνας: «Προσέξτε. Δεν έχω την πολυτέλεια να χάσω και άλλη ζωή τώρα. Δεν μπορεί να είναι αλήθεια, δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Χτυπούν οι σειρήνες. Πέστε κάτω» ακούγεται να λέει.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Περισσότεροι από 480 Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι νεκροί – «Εκδίκηση» ορκίζεται ο Νετανιάχου

Στο συγκλονιστικό βίντεο φαίνεται η ίδια και ο σύζυγός τους να σκεπάζουν ξαφνικά με τα κορμιά τους τα παιδιά τους για να τα προστατεύσουν την ώρα που ακούγονται εκρήξεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ