Στόρμι Ντάνιελς: Ποια είναι η πορνοστάρ που στέλνει σε δίκη τον Ντόναλντ Τραμπ

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκεται η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς μετά την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ σε δίκη, κατόπιν έρευνας για χρηματισμό ώστε να εξαγοράσει τη σιωπή της.

Ντόναλντ Τραμπ: Τα επόμενα βήματα μετά την ποινική δίωξη – Σφραγισμένο το κατηγορητήριο

Το κανονικό της όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ και έγινε γνωστή όταν αποκάλυψε πως είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στο παρελθόν. Δηλώνει ηθοποιός του πορνό, στριπτιζέζ, σεναριογράφος και σκηνοθέτης ταινιών για ενήλικες.

Πρεμιέρα ως πορνοστάρ έκανε το 2002 και υπήρξε πολλές φορές υποψήφια για βραβεία της βιομηχανίας του κινηματογράφου πορνό. Βραβεύτηκε ως σκηνοθέτης σε ταινίες για ενήλικες, εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Wake Up Call» των Maroon 5, όπου έκανε pole dancing, αλλά και στην ταινία «Παρθένος Ετών 40» όπου ο πρωταγωνιστής Στιβ Καρέλ έβλεπε την Στόρμι σε μια ταινία και προσπαθούσε να την ονειρευτεί.

ΗΠΑ: Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να παραδοθεί στη Δικαιοσύνη ο Ντόναλντ Τραμπ

Έχει κάνει τρεις γάμους με συναδέλφους της ηθοποιούς από την βιομηχανία του κινηματογράφου πορνό και έχει μια κόρη η οποία είναι σήμερα 12 ετών.

ΗΠΑ: Παραπέμπεται σε δίκη ο Τραμπ για την υπόθεση Ντάνιελς- Είναι ο 1ος Πρόεδρος που αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες

Στόρμι Ντάνιελς: Η αποκάλυψη για την ερωτική συνεύρεση με τον Τραμπ και οι απειλές

Σε συνέντευξη που μεταδόθηκε το 2018 από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, υποστήριξε ότι τον Ιούλιο του 2006 έκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό με τον Τραμπ και ότι δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει για αυτό, λίγες ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές τις οποίες κέρδισε ο τότε ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.

«Έκανα σεξ με τον Τραμπ χωρίς προφυλακτικό»

«Έκανα σεξ με τον Τραμπ χωρίς προφυλακτικό σε τουρνουά γκολφ το 2006», είχε πει η Στόρμι στον δημοσιογράφο του CBS. Σε ερώτηση εάν ένιωθε έλξη για τον πρόεδρο, δεδομένου ότι ήταν 27 ετών και ο Τραμπ 60, εκείνη απάντησε: «Όχι καθόλου».

Η Στόρμι είχε πει ότι στο πλαίσιο των ερωτικών τους παιχνιδιών είχε χτυπήσει απαλά στα οπίσθια τον Ντόναλντ Τραμπ με ένα τεύχος του περιοδικού Forbes. «Έπειτα από αυτό εκείνος άλλαξε εντελώς. Σταμάτησε να περιαυτολογεί και άρχισε να με ρωτάει πράγματα και τον ρωτούσα κι εγώ, έγινε πιο φυσιολογικός», είχε δηλώσει στη συνέντευξη. Περιέγραψε την ερωτική τους επαφή ως κάτι αδιάφορο, «τίποτα το τρελό, μια στάση, αυτό που περιμένεις να κάνει ένας άνθρωπος στην ηλικία του».

Ο Τραμπ φέρεται να της υποσχέθηκε ως αντάλλαγμα μία θέση στην τηλεοπτική εκπομπή «The Celebrity Apprentice», μία υπόσχεση όμως που δεν κράτησε.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι στη συνέχεια δέχτηκε πιέσεις από τον πρώην μάνατζερ και δικηγόρο της να υπογράψει πολλές ψευδείς δηλώσεις ότι δεν είχε καμία σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Άφησε ήσυχο τον Τραμπ – Ξέχνα την ιστορία»

Κατήγγειλε επίσης ότι σε ένα πάρκινγκ στο Λας Βέγκας ένας άγνωστος άνδρας πλησίασε το αυτοκίνητό της λέγοντας στην ίδια: «Άφησε ήσυχο τον Τραμπ. Ξέχνα την ιστορία».

«Τι όμορφο κοριτσάκι! Θα ήταν κρίμα να πάθει κάτι η μαμά του», φέρεται να της είπε αναφερόμενος στην κόρη της, η οποία ήταν τότε λίγων μηνών και η Στόρμι την είχε μαζί της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ένας από τους πιστότερους δικηγόρους του Αμερικανού προέδρου, ο Μάικλ Κόεν, της είχε δώσει 130.000 δολάρια για να εξαγοράσει τη σιωπή της, μερικές ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ