Αθώα η Γκουίνεθ Πάλτροου για το ατύχημα στο σκι

Η Γκουίνεθ Πάλτροου απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία για το ατύχημα στο σκι. Υπαίτιος για το ατύχημα κρίθηκε «100%» ο συνταξιούχος οπτικός Τέρι Σάντερσον. Οι ένορκοι συσκέφθηκαν για δύο ώρες και η ετυμηγορία τους ήταν απαλλακτική για την διάσημη ηθοποιό.

Γκουίνεθ Πάλτροου: Τι είπε για το διαζύγιό της με τον Κρις Μάρτιν

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δικάζονταν με την κατηγορία της αμέλειας και της εγκατάλειψης αναφορικά με ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε στον συνταξιούχο γιατρό Τέρι Σάντερσον ενώ έκανε σκι το 2016 στη Γιούτα, ένα από τα πιο δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα των ΗΠΑ.

Της επιδικάστηκε αποζημίωση ύψους 1 δολαρίου, ένα συμβολικό ποσό που ζήτησε προκειμένου να δείξει ότι δεν επρόκειτο για χρήματα και της έδωσαν τη δικαίωση που αναζητούσε όταν επέλεξε να πάει σε δίκη αντί να συμβιβαστεί εξωδικαστικά.

Η δίκη απασχόλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αρκετές μέρες.

«Αισθάνθηκα ότι το να συναινέσω σε μια ψευδή αξίωση έθετε σε κίνδυνο την ακεραιότητά μου», ανέφερε η Πάλτροου σε δήλωσή της που κυκλοφόρησε από τους εκπροσώπους της και την οποία δημοσίευσε και ως Instagram story για τους 8,3 εκατομμύρια followers της. Ευχαρίστησε επίσης τον δικαστή και τους ενόρκους για το έργο τους.

Καθώς η Γκουίνεθ Πάλτροου έφευγε από το δικαστήριο άγγιξε τον ώμο του Τέρι Σάντερσον και του είπε: «Σου εύχομαι τα καλύτερα» και εκείνος απάντησε: «Ευχαριστώ αγαπητή μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ