Steve Mackey: Πέθανε ο μπασίστας των Pulp

Ο Steve Mackey, ο μπασίστας των θρυλικών Pulp πέθανε σε ηλικία 56 ετών. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του, Katie Grand, με ανάρτησή της στο Instagram.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Μετά από τρεις μήνες στο νοσοκομείο, παλεύοντας με όλη του τη δύναμη και την αποφασιστικότητα, είμαστε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι που αποχαιρετήσαμε τον λαμπρό, όμορφο σύζυγό μου, Steve Mackey.

Ο Steve πέθανε σήμερα, μια απώλεια που άφησε εμένα, τον γιο του Marley, τους γονείς Kath και Paul, την αδελφή Michelle και πολλούς φίλους συντετριμμένους. Ο Steve ήταν ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ, ένας εξαιρετικός μουσικός, παραγωγός, φωτογράφος και κινηματογραφιστής. Όπως και στη ζωή του, λατρεύτηκε από όλους όσων οι δρόμοι του διασταυρώθηκαν στους πολλαπλούς δημιουργικούς κλάδους που κατέκτησε.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό του NHS που εργάστηκε ακούραστα για τον Steve. Θα μας λείψει αφάνταστα. Η οικογένεια έχει ζητήσει να παραμείνει ιδιωτική αυτή τη στιγμή».

Pulp

Λίγη ώρα αργότερα, ο επίσημος λογαριασμός των Pulp, έγραψε το εξής μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο αγαπημένος μας φίλος και μπασίστας Steve Mackey απεβίωσε σήμερα το πρωί. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και τους αγαπημένους του. Καλό ταξίδι, Στιβ. Ελπίζουμε να τα πούμε μια μέρα. Με όλη μας την αγάπη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ