Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Αεροπλάνο επίδειξης συνετρίβη σε δρόμο της Αργεντινής

Ένα αεροπλάνο επίδειξης συνετρίβη σε δρόμο ορεινής πόλης της Αργεντινής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά μία 27χρονη μητέρα και η 3χρονη κορούλα της που παρακολουθούσαν τις μανούβρες, ενώ ο πιλότος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου δείχνει τη στιγμή που το αεροπλάνο συντρίβεται σε κεντρικό δρόμο στη Βίγια Χενεράλ Μπελγκράνο κοντά στην Κόρδοβα της Αργεντινής.

Η Γέσικα Ακούνια, 27 ετών και η τρίχρονη κόρη της, Ισαμπέλα Σαντιάγο, περπατούσαν για να πάνε σπίτι τους όταν σταμάτησαν για να παρακολουθήσουν τις μανούβρες που έκαναν δύο αεροπλάνα επίδειξης.

αεροπλάνο

Το ατύχημα συνέβη ενώ δύο αεροπλάνα επίδειξης έκαναν μανούβρες για τον γάμο του διάσημου πιλότου αεροπλάνων επίδειξης στην Αργεντινή, Ροδρίγο Σεριόνι. Καλεσμένοι από το Ρίο Κουάρτο και τις γειτονικές πόλεις στην περιοχή βρίσκονταν στο σημείο παρακολουθώντας την επίδειξη συμμετέχοντας στους γαμήλιους εορτασμούς.

αεροπλάνο Αργεντινή

Ξαφνικά το αεροπλάνο που πιλοτάριζε ο 35χρονος Φερνάντο Ενδρίγο άρχισε να χάνει ύψος και ο πιλότος δεν μπόρεσε να κρατήσει τον έλεγχό του με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πρώτα σε τρένο και μετά να συντριβεί σε δρόμο της περιοχής τραυματίζοντας τη Γέσικα και την Ισαμπέλα.

Ο πιλότος, η μητέρα και το κοριτσάκι μεταφέρθηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Εύα Περόν στην περιοχή Σάντα Ρόσα ντε Καλαμουτσούτα αλλά μετά μεταφέρθηκαν σε άλλες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις στην Κόρδοβα.

Ο πιλότος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ιδιωτικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Κόρδοβα καθώς υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο στήθος, στην κοιλιά, κάταγμα στον αριστερό αστράγαλο και τραύμα στο κεφάλι. Να σημειωθεί ότι οι λαμαρίνες του αεροσκάφους είχαν διαλυθεί με αποτέλεσμα ο πιλότος να εγκλωβιστεί στο αεροπλάνο και οι πυροσβέστες να χρειαστεί να τις κόψουν προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν.

αεροπλάνο Αργεντινή

Η μικρούλα φέρεται να τραυματίστηκε στο στομάχι και στον γοφό και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο παίδων στην Κόρδοβα. Η μητέρα της υπεβλήθη σε επείγουσα επέμβαση για κατάγματα μηριαίου οστού και λεκάνης και νοσηλεύεται στην Εντατική στο νοσοκομείο Μισερικόρντια. Οι Αρχές ερευνούν τα αίτια του ατυχήματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ