Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ από αιματηρή επίθεση με τσεκούρι στο Μανχάταν

Άγρια επίθεση από δράστη που κράδαινε τσεκούρι δέχτηκε ένας 51χρονος άνδρας ο οποίος βρισκόταν μπροστά σε ΑΤΜ στο Μανχάταν. Βίντεο που προέρχεται από κάμερες ασφαλείας καταγράφει τη στιγμή που ο μανιακός μπαίνει στον χώρο της τράπεζας που βρίσκεται το ΑΤΜ βγάζει το τσεκούρι από τον σάκο του, έρχεται πίσω από το θύμα του και επιτίθεται στον άνδρα που στέκεται μπροστά στο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων.

Εκείνος φοβισμένος και αιματοβαμμένος προσπαθεί να προστατευτεί από τη βάναυση επίθεση. Πέφτει στο πάτωμα αρκετές φορές στην προσπάθειά του να αρπάξει το όπλο του δράστη. Όταν αυτός ολοκλήρωσε την επίθεσή του, έσπασε τις προσόψεις των μηχανημάτων και έφυγε αφήνοντας πίσω το τσεκούρι και το σακίδιό του, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση ενώ έως την Τρίτη νοσηλευόταν στην Εντατική.

Μιλώντας στην Post, το θύμα περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης: “Ένας άνδρας ήταν εκεί με έναν μπαλτά και με χτύπησε στο κεφάλι… και στο πόδι” είπε στα ισπανικά. Ύποπτος που ταίριαζε στην περιγραφή του μανιακού δράστη φέρεται να συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ στην περιοχή του Τσέλσι. Ο 37χρονος έσπαγε παράθυρα αυτοκινήτων όταν αστυνομικοί σε περιπολία τον εντόπισαν. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για αξιολόγηση και αργά το βράδυ της Τρίτης δεν του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ