Σοκ στην Ουαλία: 19χρονος ομολόγησε ότι στραγγάλισε την αδελφή του ενώ έκαναν διακοπές

Ένας 19χρονος ομολόγησε την ενοχή του για τον φόνο της 15χρονης αδελφής του, η οποία βρέθηκε νεκρή έπειτα από στραγγαλισμό, σε πάρκο διακοπών στην Ουαλία, όπου κατασκηνώνουν τροχόσπιτα. Ο Μάθιου Σέλμπι δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία της αδελφής του κατά την ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο.

Η έφηβη πέθανε αφού η αστυνομία κλήθηκε έπειτα από αναφορές για ενδοοικογενειακό επεισόδιο στο πάρκο Ty Mawr Holiday Park στο παραθαλάσσιο θέρετρο Towyn, στη βόρεια Ουαλία, το Σάββατο 31 Ιουλίου πέρυσι. Ο 19χρονος εμφανίστηκε μέσω βιντεοδιάσκεψης για την ακρόαση που διήρκεσε λιγότερο από δέκα λεπτά.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, Ian Unsworth , οι Αρχές δέχθηκαν την ένσταση για ανθρωποκτονία από αμέλεια, έπειτα από την ανάλυση των ψυχιατρικών εκθέσεων του 19χρονου. Όπως είπε: «Αυτή είναι μια αποδεκτή έκκληση. Βασίζεται στη στενή ανάλυση των ψυχιατρικών εκθέσεων καθώς επίσης και στη μειωμένη ευθύνη». Η απόφαση για την ποινή θα ανακοινωθεί στις 18 Μαρτίου.

Η Αμάντα υπέστη ασφυξία λόγω «συμπίεσης στον λαιμό», όπως αναφέρθηκε στην έρευνα. Μετά τον θάνατό της, η οικογένειά της εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία: “Η Αμάντα ήταν μία αξιολάτρευτη κόρη και εγγονή, νοιαζόταν για τους άλλους, της άρεσε να βοηθά και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή. Θα μας λείψει πολύ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ