Σοκ – Σκότωσε τον 6 μηνών θετό γιο του γιατί τον πέρασε για αράχνη – ΦΩΤΟ

Η πολύκροτη υπόθεση που κάνει τον γύρο του κόσμου ξαναζωντανεύει στις δικαστικές αίθουσες στη Βικτώρια της Μελβούρνης. Ο φόνος του βρέφους από τον θετό του πατέρα συνέβη στις 26 Ιουνίου του 2016 στην Αυστραλία. Μένει να αποδειχτεί αν πρόκειται για φόνο εξ αμελείας η για φόνο εκ προμελέτης.

Πώς συνέβη η τραγωδία

Σύμφωνα με όσα γράφει η “Metro” o Dwayne Lindsey, ισχυρίζεται ότι ήταν μόνος με τον 6 μηνών θετό του γιο Chayse Dearing στο σπίτι ενώ η μητέρα του βρέφους, Michelle Dearing είχε βγει για ψώνια με φίλους της σε ένα σούπερ μάρκετ το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Στις 4 τα ξημερώματα της μοιραίας μέρας, της τηλεφώνησε ο άντρας της για να της πει ότι το μωρό είναι νεκρό. Της είπε ότι το παιδάκι είχε κοιμηθεί στο στήθος του και μέσα στον ύπνο του τρόμαξε γιατί το πέρασε για…αράχνη. Έτσι πετάχτηκε απότομα από το κρεβάτι με αποτέλεσμα το μωρό να χτυπήσει με το κεφάλι στο καλοριφέρ και να πεθάνει.

Αμφισβητεί την ιστορία με την…αράχνη ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας Nicholas Papas αμφισβητεί τα όσα λέει ο θετός πατέρας του μωρού. Κοινώς λέει ότι οι ισχυρισμοί περί αράχνης είναι…φίδια!

Τονίζει πως το ενδεχόμενο ατυχήματος δεν συνάδει με τις ιατρικές εκθέσεις για τον θάνατο του βρέφους το οποίο έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χτυπήματα.

Σημαντική από το δικαστήριο θεωρείται και η μαρτυρία ενός γείτονα ο οποίος είπε ότι την ημέρα που πέθανε το μωρό, άκουσε φωνές από το διαμέρισμα τους και μάλιστα αυτό κράτησε πολλές ώρες.

Η δίκη συνεχίζεται…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ