Σκότωσε τη γυναίκα του με σφυρί – Την έβαλε σε πλαστικό κουτί και την έθαψε σε κτήμα

Ένας 70χρονος από το Νάσβιλ των ΗΠΑ κατηγορήθηκε ότι ξυλοκόπησε τη γυναίκα του μέχρι θανάτου με ένα σφυρί και στη συνέχεια την έθαψε στο κτήμα τους. Μάλιστα φέρεται να προσέλαβε έναν εργάτη για να σκάψει τον λάκκο στο κτήμα του ζευγαριού σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Τζόζεφ Γκλιν, 70 ετών, συνελήφθη το Σάββατο αφού ομολόγησε στους ανακριτές ότι σκότωσε τη σύζυγό του, Τζάκι Γκλιν, 76 ετών, την Πρωτοχρονιά στο σπίτι τους στο Green Hills του Τενεσί, σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα του Μητροπολιτικού Νάσβιλ .

Οι υποψίες των παιδιών – Είχε προσχεδιάσει τον φόνο

Την επόμενη μέρα, ο Τζόζεφ Γκλιν φέρεται να έβαλε το πτώμα της συζύγου του μέσα σε ένα πλαστικό κουτί πριν οδηγήσει περίπου 60 μίλια στην άλλη ιδιοκτησία του ζευγαριού στην κομητεία DeKalb για να θάψει το πτώμα και να προσπαθήσει να κρύψει τα ίχνη του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Τζόζεφ Γκλιν είπε στα παιδιά τους ότι η μητέρα τους είχε φύγει επειδή ήταν άρρωστη με ανίατη ασθένεια. Έχοντας υποψίες για όσα τους είπε ο πατέρας τους, τα παιδιά επικοινώνησαν με τον γιατρό της μητέρας τους και τους αποκάλυψε ότι ήταν καλά στην υγεία της.

Το σώμα της ανακαλύφθηκε σε μια πρόσφατα καλυμμένη τρύπα από το γραφείο του σερίφη της κομητείας DeKalb την Παρασκευή, ακόμα μέσα στο κιβώτιο και καλυμμένο χώμα που ο δράστης είχε ρίξει από πάνω. Εκδόθηκε Silver Alert για την αγνοούμενη σύζυγο την ίδια ημέρα που ανακαλύφθηκε το σώμα της.

Ο Joseph Glynn ζήτησε από έναν εργολάβο να σκάψει την τρύπα στις 16 Δεκεμβρίου, ισχυριζόμενος ότι θα χρησιμοποιηθεί ως λάκκος για σκουπίδια, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Πούλησε αντικείμενα που ανήκαν στη σύζυγό του τις ημέρες μετά τη δολοφονία της

Ο δολοφόνος φέρεται να είπε στους ντετέκτιβ ότι πέταξε το σφυρί που χρησιμοποίησε για να δολοφονήσει τη γυναίκα του σε έναν συμπιεστή σκουπιδιών στο κέντρο της κοινότητας.

Το αυτοκίνητο της Jackie Glynn βρέθηκε επίσης από την αστυνομία στην κομητεία DeKalb, ενώ θεωρείται ότι ο σύζυγός της ρυμούλκησε το όχημά της σε μια προσπάθεια να το κρύψει. Ο Τζόζεφ Γκλιν κατηγορείται επίσης ότι πούλησε αντικείμενα που ανήκαν στη σύζυγό του τις ημέρες μετά τη δολοφονία της, καθώς και για επικοινωνία με έναν μεσίτη για να πουλήσει την περιουσία τους στην κομητεία DeKalb όπου είχε θάψει το σώμα της, σύμφωνα με το Fox 17.

Αυτή τη στιγμή κρατείται στη φυλακή της κομητείας Davidson με εγγύηση 1.030.000 δολαρίων και αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για βεβήλωση πτώματος και παραποίηση στοιχείων, σύμφωνα με την αστυνομία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ