Σε μίνι τηλεοπτική σειρά η περιπέτεια της Pamela Anderson και του Tommy Lee για το βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της παγκόσμιας σόουμπιζ ήταν εκείνο της Pamela Anderson με τον ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Mötley Crüe, τον Tommy Lee.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ο Thomas Lee Bass, όπως είναι το πλήρες όνομά του είναι Ελληνοαμερικανός. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Οκτωβρίου 1962, από έναν Αμερικανό αξιωματικό ονόματι David Lee Thomas Bass και την Βασιλική Παπαδημητρίου, που είχε βγει Μις Ελλάς το 1957.

Ο Tommy Lee έχει και μία μικρότερη αδελφή, την Αθηνά, η οποία είναι και αυτή ντράμερ. Το 1964 όλη η οικογένεια πήγε και εγκαταστάθηκε στην California.

Η σούπερσταρ του Baywatch, που έχει κάνει τα περισσότερα εξώφυλλα στο αμερικάνικο περιοδικό Playboy και που υποστήριξε το γερμανικό κόμμα DiEM25 του Γιάνη Βαρουφάκη στις Ευρωεκλογές του 2019, παντρεύτηκε τον Tommy Lee στις 19 Φεβρουαρίου 1995, σε μόλις 96 ώρες από… την στιγμή που τον γνώρισε!

Pamela Aderson, Tommy Lee

Παντρεύτηκαν σε μια παραλία, όπου η Pamela φορούσε μπικίνι. Η μητέρα της έμαθε για τον γάμο από το περιοδικό People. Απέκτησαν δύο γιους το ’96 και το ’97.

Ο Tommy Lee έκτισε ποινή φυλάκισης 6 μηνών στις φυλακές του Los Angeles, για ενδοοικογενειακή βία κατά της Pamela Anderson.  Χώρισαν το 1998.

Το 2002 η Pamela απεκάλυψε ότι είχε κολλήσει ηπατίτιδα Γ από βελόνες για τατού, που είχαν χρησιμοποιήσει από κοινού με τον Tommy Lee.

Pamela Aderson, Tommy Lee

Όταν το νιόπαντρο ζευγάρι έκανε το ταξίδι του μέλιτος, μόνον οι δυο τους με ένα σκάφος στην Καραϊβική, σκέφθηκαν να βιντεοσκοπήσουν με μία κάμερα τις τρυφερές στιγμές τους. Το βίντεο εκείνο εκλάπη από το σπίτι τους λίγο καιρό αργότερα. Μέρος του υλικού ανέβηκε στο διαδίκτυο και βέβαια έγινε χαμός…!

H Pamela αρχικά έκανε μήνυση στην εταιρία διανομής IEG, αλλά στη συνέχεια το ζευγάρι αποφάσισε να αποδεχθεί την οικονομική προσφορά της και να επιτρέψουν το σεξ βίντεο να κυκλοφορήσει επισήμως…!

Pamela Aderson, Tommy Lee

Αυτήν ακριβώς την ιστορία διαπραγματεύεται η τηλεσειρά που ετοιμάζεται με τίτλο “Pam & Tommy”, η οποία πρόκειται να βγει τον επόμενο Φεβρουάριο μέσω του δικτύου Hulu. Τον ρόλο της Pamela Anderson θα παίξει η Lily James και τον ρόλο του Tommy Lee, ο Sebastian Stan. Τα γυρίσματα έγιναν στο Los Angeles μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου φέτος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ