Σάλος με τον Χάντερ Μπάιντεν: Διέρρευσαν 9.000 φωτογραφίες από την άσωτη ζωή του

Σχεδόν 9.000 φωτογραφίες από τον φορητό υπολογιστή του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο από τη δεξιά μη κερδοσκοπική οργάνωση Marco Polo.

Ο Χάντερ Μπάιντεν μηνύει ιδιοκτήτη καταστήματος που «μοίρασε» υλικό με βάση το οποίο ερευνάται από τους Ρεπουμπλικάνους

Όπως αναφέρει η Daily Mail οι 8.864 φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο bidenlaptopmedia.com περιλαμβάνουν εκατοντάδες εικόνες του γιου του προέδρου των ΗΠΑ, Χάντερ Μπάιντεν, να παίρνει ναρκωτικά και να κάνει σεξ με ιερόδουλες, καθώς και οικογενειακές φωτογραφίες και καθημερινά στιγμιότυπα. Οι φωτογραφίες ήταν είτε αποθηκευμένες στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν είτε είχαν σταλεί από εφαρμογές.

Οι εικόνες χρονολογούνται μεταξύ του 2008 και του 2019. Ορισμένες έχουν συνημμένες γεωγραφικές συντεταγμένες, οι οποίες δείχνουν ότι ο Χάντερ τράβηξε φωτογραφίες στη Χαβάη, στο Κάμπο Σαν Λούκας, στο Κοσσυφοπέδιο, στη Δομινικανή Δημοκρατία, στη δυτική Κίνα, στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στη Ρώμη, στο Βελιγράδι και σε όλες τις ΗΠΑ.

Νέες φωτογραφίες και βίντεο από τα ξέφρενα πάρτι του Χάντερ Μπάιντεν

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο μαζικής ενημέρωσης: “Όλες οι φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν από τη DailyMail.com ταιριάζουν με φωτογραφίες από αντίγραφο του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν που αποκτήθηκε από τη DailyMail.com και επικυρώθηκε από ειδικούς εμπειρογνώμονες της εγκληματολογίας στον κυβερνοχώρο στις αρχές του 2021”.

Η Marco Polo ιδρύθηκε από πρώην υπάλληλο του Λευκού Οίκου, κατά την διάρκεια της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ, Γκάρεντ Ζίγκλερ και αυτοχαρακτηρίζεται ως: “Μια μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα που αποκαλύπτει τη διαφθορά και τον εκβιασμό“.

Αν ο αμερικανικός λαός θέλει να μάθει το πώς είναι η “Πρώτη Οικογένεια”, θα το έχει. Και δεν πρόκειται να βγάλουμε φωτογραφίες που δείχνουν τους Μπάιντεν σε καλές στιγμές” δήλωσε ο Ζίγκλερ. Ενώ προσέθεσε πως το υλικό που ανέβασε η οργάνωση περιέχει το: “98% των φωτογραφιών της συσκευής του Χάντερ Μπάιντεν”.

Αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που ο Ζίγκλερ επιτίθεται στο Χάντερ Μπάιντεν. Μόλις το περασμένο φθινόπωρο η οργάνωση δημοσιοποίησε μία έκθεση στην οποία κατηγορούσε τον γιο του προέδρου για 459 εγκλήματα. Στα οποία συμπεριλαμβάνονταν το αδίκημα της πορνείας, τη διανομής και κατοχής ναρκωτικών, της απάτης κυβερνητικών υπηρεσιών, των παράνομων ξένων λόμπι και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ