Χάντερ Μπάιντεν: Σάλος με ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει τον γιο του προέδρου των ΗΠΑ γυμνό με ένα όπλο στο χέρι

Σάλος επικρατεί στις ΗΠΑ, καθώς διέρρευσε ένα βίντεο που δείχνει τον γιο του προέδρου των ΗΠΑ, Χάντερ Μπάιντεν, γυμνό να κρατάει ένα όπλο.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Χάντερ Μπάιντεν  εμφανίζεται ολόγυμνος να στρέφει το όπλο προς την κάμερα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο βρίσκεται με μια εξίσου γυμνή γυναίκα. Το βίντεο έχει ληφθεί στις 17 Οκτωβρίου 2018, σύμφωνα με το Radar Online, το οποίο αποκάλυψε πρώτο την ύπαρξή του.

Ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ, ενδεχομένως να απέκτησε το όπλο παράνομα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της New York Post. Το βίντεο με τον Χάντερ Μπάιντεν διέρρευσε λίγες ημέρες μετά το μακελειό στο σχολείο του Τέξας και την ομιλία του πατέρα του, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος ζήτησε από το Κογκρέσο νέα μέτρα ελέγχου της οπλοκατοχής.

Χάντερ Μπάιντεν
Χάντερ Μπάιντεν

Ο Χάντερ Μπάιντεν είχε παραδεχθεί στο παρελθόν πως έχει παλέψει με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και με τον αλκοολισμό. Μάλιστα, είχε εκδιωχθεί από το Ναυτικό καθώς είχε βρεθεί θετικός σε τεστ κοκαΐνης. Σύμφωνα με το Politico, ο Χάντερ προκειμένου να αγοράσει το όπλο, είχε απαντήσει αρνητικά σε ερώτηση για το αν είναι παράνομος χρήστης ή εθισμένος σε καταθλιπτικές, διεγερτικές ναρκωτικές ή άλλες ουσίες

Εκείνη την εποχή ο Χάντερ Μπάιντεν διατηρούσε ερωτική σχέση με τη χήρα του αδελφού του, Μπο, τη Χάλι Μπάιντεν. Η Χάλι πέταξε το όπλο σε έναν κάδο απορριμμάτων ενός σουπερμάρκετ που βρίσκεται απέναντι από λύκειο στο Ντέλαγουερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ