Ρωσία: Γυναίκα έντυσε την γάτα της μωρό για να διακινήσει ναρκωτικά

Ρωσίδα συνελήφθη αφού έντυσε την γάτα της μωρό, προκειμένου να διακινήσει ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την “Telegraph” το Υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας δήλωσε πως η γυναίκα είχε προσληφθεί από έναν έμπορο ναρκωτικών προκειμένου να περάσει από το Κρασνογιάρσκ, στη Σιβηρία, στο Νίζνι Ταγκίλ, μια πόλη στα Ουράλια, στην οποία και θα μετέφερε συνθετικά ναρκωτικά.


Την γάτα την έντυσε ως μωρό, έτσι ώστε να αποφύγει τις υποψίες, σύμφωνα με την Ιρίνα Βολκ, εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών της χώρας. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από την στιγμή που η αστυνομία βρίσκει τα ναρκωτικά, φαίνονται οι αρχές να ανακτούν αρκετές μικρές συσκευασίες τυλιγμένες σε κίτρινη πλαστική μεμβράνη από την κουκούλα της στολής χιονιού, πριν ανακαλύψουν τη γάτα μέσα. Περισσότερα πακέτα επίσης βρέθηκαν στα πόδια της χιονοστολής, ενώ στην συνέχεια ο αστυνομικός γδύνει την γάτα μόνο για να ανακαλύψει ότι το ζώο είναι καλυμμένο με ακόμη περισσότερα μωρουδιακά ρούχα, ασορτί βρεφικά παπούτσια έως και πάνα.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 12 πακέτα, με το καθένα να ζυγίζει 170 γραμμάρια, τα οποία η γυναίκα σε διάστημα μίας ημέρας, άφησε σε ολόκληρη την πόλη. Η φερόμενη ως δράστης έχει τεθεί υπό κράτηση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ