Ρινόκερος σκορπά τον τρόμο σε πόλη του Νεπάλ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην μικρή πόλη του Νεπάλ, στη Hetuada, ένας τεράστιος ρινόκερος σκόρπισε τον τρόμο, την Δευτέρα το πρωί, όταν βρέθηκε ξαφνικά να κυνηγά τους κατοίκους και τις μοτοσικλέτες σε μία γειτονιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικούς αξιωματούχους, μία γυναίκα έπεσε νεκρή από την φονική επίθεση του μεγάλου ζώου, ενώ δύο άντρες έχουν τραυματιστεί. Ο ένας είναι αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης και ο άλλος είναι ο άνθρωπος που προσπαθούσε να καταγράψει με κάμερα το απίστευτο περιστατικό.

Ο ρινόκερος αφού διέσχισε μια γειτονιά και κυνήγησε πεζούς και μοτοσικλέτες δεν κατέστη δυνατόν να πιαστεί και τελευταία φορά τον είδαν να στέκεται έξω από τοπικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον Ram Prasad Thapaliya, εκπρόσωπο του τοπικού συμβουλίου, οι αρχές έχουν κινητοποιήσει ελέφαντες και όλα τα τεχνικά μέσα που έχουν στην διάθεσή τους για να πιάσουν το απείθαρχο ζώο και να το οδηγήσουν πίσω στο φυσικό του περιβάλλον.

Ένας κάτοικος της γειτονιάς, στην οποία επιτέθηκε ο τεράστιος ρινόκερος, δήλωσε ότι συνήθως στην περιοχή τους βλέπουν ελέφαντες, αλλά δεν έχουν δει ποτέ στο παρελθόν ρινόκερο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το ζώο σκότωσε μια γυναίκα στη γειτονιά του και τραυμάτισε άλλα τρία άτομα και μία αγελάδα.

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: news.asiaone.com

 

Διαβάστε επίσης:

Αεροσκάφος συνετρίβη σε… αυλή σπιτιού – ΦΩΤΟ

Όταν ο Lubitz μάθαινε να πετάει – ΒΙΝΤΕΟ

Το χωριό που… κοιμάται – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ