Ριάνα: Ο επόμενος δίσκος μου θα είναι εντελώς διαφορετικός – ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν περιμένετε αυτό που θα ακούσετε, κρατήστε το αυτό στο μυαλό σας” δήλωσε, αναφερόμενη στο αναμενόμενο άλμπουμ της, η δημοφιλής τραγουδίστρια Ριάνα, λίγο πριν μαγνητοσκοπήσει το event “Savage X Fenty Show Vol. 3” για το Amazon Prime Video.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Η Ριάνα που είναι πάρα πολύ απασχολημένη με τη σειρά εσωρούχων που βγάζει στην αγορά, θεωρεί παρόλα αυτά ότι το να ολοκληρώσει την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά είναι μία προτεραιότητα.

Η βραβευμένη με πολλά βραβεία Grammy καλλιτέχνις, επενδύει τον χρόνο της σε πειραματισμούς και υποστηρίζει ότι η νέα της μουσική θα ακούγεται πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα projects.

Ριάνα Rihanna

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που η ποπ σταρ είχε βγάλει το όγδοο άλμπουμ της “ANTI”, απ’ όπου ξεπήδησαν οι επιτυχίες “Work,” “Love on the Brain” και “Needed Me”.

“Πραγματικά πειραματίζομαι, λέει η Ριάνα, η μουσική είναι σαν την μόδα. Πρέπει να μπορείς να παίζεις. Πρέπει να μπορώ να φοράω οτιδήποτε θέλω. Αντιμετωπίζω την μουσική με τον ίδιο τρόπο. Οπότε το χαίρομαι και πιστεύω ότι θα βγει κάτι εντελώς διαφορετικό”.

Η Ριάνα δεν έχει ακόμα ανακοινώσει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ