Ράκος η Χολ για το διαζύγιο με τον μεγιστάνα Μέρντοχ: “Τον αγαπώ”

Η Τζέρι Χολ είναι συντετριμμένη από το ξαφνικό τέλος του γάμου της με τον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ και κατηγορεί τα παιδιά του ότι προκάλεσαν τη ρήξη μεταξύ τους, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Dailymail.

Το μοντέλο, που γίνεται 66 ετών σήμερα, είπε σε έναν φίλο: «Τον αγαπώ ακόμα. Είμαι συντετριμμένη».

Η Χολ κατέθεσε χθες έγγραφα διαζυγίου στο Κομητειακό Δικαστήριο του Λος Άντζελες, αναφέροντας τις «ασυμβίβαστες διαφορές» ως την αιτία του χωρισμού.

Υποστήριξε επίσης ότι «αγνοούσε την πλήρη φύση και την έκταση όλων των χωριστών περιουσιακών στοιχείων και χρεών» που εμπλέκονται στο “βαρύ” διαζύγιο. Ο Μέρντοχ έχει 30 ημέρες για να απαντήσει στα έγγραφα.

Όπως αναφέρεται η Χολ περίμενε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μέρντοχ, 91 ετών, να έρθει να την βρει, όταν εκείνος έστειλε ένα email λέγοντας ότι ο γάμος είχε τελειώσει.

Το μήνυμα τόνιζει ότι θα έπρεπε να επικοινωνεί μαζί του μόνο μέσω των δικηγόρων του.

Ήταν μια επίδειξη σκληρότητας από τον κ. Μέρντοχ, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της News Corp που έχει αξία 14 δισεκατομμυρίων λιρών. Πηγές από το στρατόπεδο της Χολ λένε ότι άρχισαν να δημιουργούνται προβλήματα μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τι προκάλεσε την ρήξη

Η Χολ προφανώς ανέλαβε έναν ρόλο «φύλακα» για να προστατεύσει τον ηλικιωμένο σύζυγό της από τον κίνδυνο του Covid. “Συνήθιζε να αστειεύεται ότι ήταν η αστυνομία του Covid, ήθελε να τον κρατήσει ασφαλή”, ανέφεραν πηγές.

Τώρα πιστεύει ότι αυτό οδήγησε την οικογένειά του να σκεφτεί ότι ήθελε να κόψει την τακτική επαφή με τον επί έξι χρόνια σύζυγό της.

“Νόμιζαν ότι ο Τζέρι τους κρατούσε μακριά του”, είπε ένας φίλος. Κατηγορεί τα παιδιά του ότι αυτά ευθύνονται για τη διάλυση του γάμου τους.

Νωρίτερα φέτος, σύμφωνα με την πηγή, υπήρξαν συζητήσεις με τη Μις Χολ και την ευρύτερη οικογένεια για την οικονομική της κατάσταση και το τι θα μπορούσε να αποκτήσει όταν πέθανε ο Μέρντοχ.

Λέγεται ότι κάποιοι από την οικογένεια ανησυχούσαν ότι αυτή τη στιγμή δεν θα έπρεπε να υπάρξει περαιτέρω πρόβλεψη για τη Μις Χολ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ