Ψάχνουν τον κλέφτη των μεταλλίων

Ψάχνουν τον κλέφτη των μεταλλίων

 

Δύο από τους Ολυμπιονίκες και ήρωες της Μεγάλης Βρετανίας δήλωσαν μέσω Twitter ότι κάποιος τους έκλεψε τα χάλκινα μετάλλιά τους. Και αυτό, μόλις λίγες ώρες μετά την επίσημη δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν τους η βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι του Buckingham…

 

Πρόκειται για τον κωπηλάτη Alex Partridge και την άσο του χόκει Hannah Macleod, οι οποίοι μόλις λίγες ώρες μετά την δεξίωση στο παλάτι, ανακοίνωσαν διαδοχικά (και με διαφορά λίγων λεπτών) την κλοπή μέσω του Twitter, ζητώντας ουσιαστικά βοήθεια από τους followers τους για περαιτέρω πληροφορίες.Οι δυο αθλητές πίστευαν πως η κλοπή έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Ο Partridge δήλωνε ότι η κλοπή πρέπει να έγινε κατά την διάρκεια παρουσίας του σε κάποια εκδήλωση στην περιοχή του Mayfair. Το μετάλλιό του βρισκόταν στην τσέπη του σακακιού της Ολυμπιακής του επίσημης στολής και “χάθηκε” μαζί με το σακάκι.

Και οι δυο αθλητές έκαναν λίγο αργότερα και δέυτερη ανάρτηση στους λογαριασμούς του στο Twitter στις οποίες “έδειχνα픨προς κάποιον άγνωστο άντρα που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας και ο οποίος θεωρείται ύποπτος, ρωτώντας τους followers τους για τα στοιχεία του, σε περίπτωση που κάποιος τον αναγνώριζε.

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, η οποία δέχεται την κλοπή του σακακιού και του μεταλλίου του Partridge, ερευνά όμως ακόμα τη δεύτερη περίπτωση, της Macleod.

Οι έρευνες συνεχίζονται προς ανεύρεση οποιουδήποτε στοιχείου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ