Πριγκόζιν: Μαχητές της Wagner απειλούν με εκδίκηση – «Ετοιμαστείτε, ερχόμαστε»

Μαχητές της Wagner απειλούν την Μόσχα με εκδίκηση, αφού έγινε γνωστό πως ο επικεφαλής τους Γεβγκένι Πριγκόζιν ήταν μεταξύ των νεκρών σε αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/8) κοντά στη ρωσική πρωτεύουσα.

Η Wagner επιβεβαίωσε τον θάνατο του Πριγκόζιν – «Τον σκότωσαν προδότες στη Ρωσία»

Υπενθυμίζεται πως ανάρτηση του λογαριασμού «Grey Zone», ο οποίος πρόσκειται στη Wagner, στην πλατφόρμα Telegram επιβεβαίωσε τον θάνατό του το βράδυ της Τετάρτης αναφέροντας πως: «Ο επικεφαλής της Ομάδας Βάγκνερ, ήρωας της Ρωσίας, ένας αληθινός πατριώτης, ο Γεβγκένι Βικτόροβιτς Πριγκόζιν, σκοτώθηκε ως αποτέλεσμα ενεργειών προδοτών στη Ρωσία».

Ρώσοι αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν επίσης ότι ο Πριγκόζιν ήταν στο αεροπλάνο, το οποίο συνετρίβη σε χωράφι, σκοτώνοντας και τους δέκα επιβαίνοντες, μόλις δύο μήνες μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος κατά του καθεστώτος του Πούτιν.

ΗΠΑ: Ο θάνατος του Πριγκόζιν «δεν θα προκαλούσε έκπληξη σε κανέναν»

Τώρα μαχητές της Wagner απειλούν ευθέως πως θα πάρουν εκδίκηση, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ο θάνατός του. Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε σε βρετανικά ΜΜΕ ένοπλοι άνδρες που ισχυρίζονται ότι είναι μαχητές της Wagner αναφέρουν: «Πολλοί μιλούν αυτή τη στιγμή για το τι πρόκειται να κάνει η Wagner. Ένα πράγμα μπορούμε να σας πούμε. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Ετοιμαστείτε, ερχόμαστε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ