Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η κρυφή επίσκεψη στη Βρετανία και η συνάντηση με τη βασίλισσα

Υπό άκρα μυστικότητα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ταξίδεψαν στη Βρετανία και είχαν ιδιωτικές συνομιλίες με τη βασίλισσα Ελισάβετ και την πρίγκιπα Κάρολο στο Κάστρο του Ουίνδσορ την Πέμπτη.

Το ζευγάρι έκανε στάση στη Βρετανία πηγαίνοντας στην Ολλανδία για την αθλητική διοργάνωση Invictus Games. Είναι η πρώτη φορά που η Δούκισσα του Σάσεξ επισκέπτεται τη Μεγάλη Βρετανία μετά το Megxit, όταν μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι παραιτήθηκαν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα. Το ζευγάρι εξαπέλυσε επίθεση κατά της βασιλικής οικογένειας στη συνέντευξή του στην Όπρα Ουίνφρεϊ πριν από έναν χρόνο και έκτοτε οι σχέσεις ήταν πολύ τεταμένες.

Παράλληλα, ο Χάρι κατηγόρησε τον πατέρα του ότι τού έκοψε την οικονομική ενίσχυση και δεν τον στήριξε, κάτι που πλήγωσε ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Κάρολο και προκάλεσε ρήξη με τον γιο του. Ωστόσο, χθες Χάρι και Μέγκαν έτειναν κλάδο ελαίας με την επίσκεψη-αστραπή και τις συνομιλίες που ακολούθησαν στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει εμπλακεί σε δικαστική μάχη με το υπουργείο Εσωτερικών αναφορικά με την ασφάλειά του, υποστηρίζοντας ότι είναι επικίνδυνο να φέρει την οικογένειά του στη Μεγάλη Βρετανία αφού η μητροπολιτική αστυνομία του αφαίρεσε την επίσημη προστασία του.

Δεν είναι γνωστό πότε έφθασε το ζευγάρι στη Μεγάλη Βρετανία, ούτε αν ταξίδεψαν με ιδιωτικό τζετ ή εμπορική πτήση, αλλά η παρουσία τους είναι η συζήτηση των ντόπιων στην έκταση του Ουίνδσορ, σύμφωνα με τη Mail.

Έφθασαν ινκόγκνιτο την Τετάρτη, και λέγεται ότι διέμειναν στο Φρόγκμορ Κότατζ. Φέρεται ότι ταξιδεύουν οι δυο τους και δεν έχουν μαζί τα δυο παιδιά τους. Παρά την προσπάθειά τους να κρατήσουν μυστική την επίσκεψή τους, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εθεάθησαν να περπατούν στα εδάφη του Κάστρου Ουίνδσορ χθες, από πιστούς που πήγαιναν στη λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης.

Εικάζεται ότι το ζευγάρι πήγαινε στην επίσημη οικία της Βασίλισσας όπου χθες το πρωί βρισκόταν εκεί ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Δούκισσα της Κορνουάλης που εκπροσώπησαν τη βασίλισσα στη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Θεωρείται ότι το ζευγάρι έφυγε χθες το απόγευμα από το Ουίνδσορ και τώρα πιθανόν να βρίσκεται στην Ολλανδία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ