Πρίγκιπας Χάρι: Αποφάσισε αμέσως να τρέξει στο πλευρό του Βασιλιά Καρόλου – Δεν θα πάει στο Λονδίνο η Μέγκαν Μαρκλ

Τόσο οι Βρετανοί όσο και η βασιλική οικογένεια βρίσκονται σε σοκ για την διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Πρίγκιπας Χάρι: Δεν έχουν μιλήσει παρά το γεγονός ότι ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο βασιλιάς της Βρετανίας φέρεται να ενημέρωσε προσωπικά και ιδιωτικά τους δύο γιους, τα αδέλφια και την οικογένεια του για την διάγνωση. Τώρα ο πρίγκιπας Χάρι σπεύδει στο Λονδίνο για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του. Στο ταξίδι του στο Λονδίνο δεν θα τον ακολουθήσει η Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του δούκα του Σάσσεξ.

Πηγή κοντά στον πρίγκιπα Χάρι τόνισε ότι αποφάσισε αμέσως να ταξιδέψει στην Βρετανία, το συντομότερο δυνατό για να είναι στο πλευρό του πατέρα του. Οι ειδικοί υπογραμμίζουν ότι το ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο δείχνει «δείχνει τη σοβαρότητα» της κατάστασης του βασιλιά.

Βασιλιάς Κάρολος: Αισιόδοξοι οι γιατροί – Ο καρκίνος εντοπίστηκε «πολύ νωρίς»

Το γραφείο του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ ανέφερε ότι: «Ο δούκας μίλησε με τον πατέρα του για τη διάγνωσή του. Θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δει την Αυτού Μεγαλειότητα τις επόμενες ημέρες».

Η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Τζένι Μποντ, είπε ότι ήλπιζε ότι η διάγνωση καρκίνου του βασιλιά Καρόλου Γ’ «θα φέρει μια συμφιλίωση» με τον πρίγκιπα Χάρι. Εδώ και χρόνια ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται σε διαμάχη τόσο με τον πατέρα του όσο και με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Όπως έγραψε η Sun πριν από λίγο, ο Χάρι εθεάθη να φθάνει σε τέρμιναλ ιδιωτικών αεροσκαφών στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, όπου ζει από το 2020 μαζί με τη σύζυγό του, την Μέγκαν. Ο πρίγκιπας ταξιδεύει μόνος.

Μέγκαν Μαρκλ πρίγκιπας Χάρι

Πρίγκιπας Χάρι: Προβληματισμός για το πού θα μείνει

Με την επιστροφή του δευτερότοκου γιου του βασιλιά Καρόλου στην Βρετανία έχουν προκύψει ερωτήματα για το πού θα διαμείνει όσο θα βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του. Αρχικά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν ως «βάση» τους το Frogmore Cottage.

Ωστόσο αυτό επέστρεψε στην βασιλική οικογένεια όταν το ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει τα επίσημα βασιλικά καθήκοντα του και να διαμείνει μόνιμα στις ΗΠΑ.

Την τελευταία φορά που ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στην Βρετανία ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο και διέμεινε σε ξενοδοχείο. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να ρώτησε εάν θα μπορούσε να μείνει στο κάστρο του Ουίνδσορ για να μπορεί να επισκέπτεται και τον τάφο της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Ωστόσο δεν του δόθηκε άδεια.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ