Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Πρίγκιπας Χάρι: Δεν έχουν μιλήσει παρά το γεγονός ότι ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο

Η είδηση πως ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο έχει ταράξει τα νερά του Ηνωμένου Βασιλείου. Το νέο αυτό για την υγεία του μονάρχη, που μόλις τον περασμένο Μάιο στέφθηκε Βασιλιάς, δημιουργεί και μία μεγάλη ανησυχία για το τι θα γίνει σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Πρίγκιπας Χάρι: «Μόνο ο θάνατος θα τους ενώσει ξανά»

Την ίδια ώρα δημοσίευμα του Page Six κάνει γνωστό ότι ο Πρίγκιπας Χάρι δεν έχει ακόμη μιλήσει με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά τη διάγνωση καρκίνου του πατέρα τους, Βασιλιά Καρόλου. Παρ’ όλα αυτά, τα συγκλονιστικά νέα για την υγεία του μονάρχη θα μπορούσαν ενδεχομένως να αναγκάσουν τα αποξενωμένα αδέλφια σε ένα είδος εκεχειρίας, λένε οι πηγές.

Πριν δημιουργηθεί η ρήξη στην σχέση τους, οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα δεμένοι και όλοι ήλπιζαν ότι ο Πρίγκιπας Χάρι θα ήταν ο πιο έμπιστος σύμβουλος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, όταν ο δεύτερος θα γινόταν τελικά Βασιλιάς.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Page Six τα δύο αδέλφια δεν έχουν μιλήσει εδώ και περίπου ένα χρόνο. Τώρα όμως που ο πατέρας τους διαγνώστηκε με καρκίνο μία πηγή από το παλάτι αναρωτιέται αν θα είναι αυτή η αιτία ώστε ο Πρίγκιπας Χάρι να έρθει σε επαφή με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η Κέιτ Μίντλετον με την Μέγκαν Μαρκλ και τους πρίγκιπας Ουίλιαμ και Χάρι στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ κατά την διάρκεια παρέλασης το 2021.
Η Κέιτ Μίντλετον με την Μέγκαν Μαρκλ και τους πρίγκιπας Ουίλιαμ και Χάρι στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ κατά την διάρκεια παρέλασης το 2021. Πηγή: EPA

Η συνομιλία με τον Χάρι

Η Daily Mail χθες (5/2) δήλωσε ότι πηγή κοντά στον Πρίγκιπα Χάρι ανέφερε ότι ο Δούκας του Σάσεξ συνομίλησε με τον Βασιλιά για την διάγνωση του με καρκίνο και θα ταξιδέψει στην Βρετανία τις επόμενες μέρες για να τον δει από κοντά.

Ο δεύτερος γιος του Βασιλιά Καρόλου και πέμπτος κατά σειρά στη διαδοχή του θρόνου, εικάζεται ότι θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνος του, την ίδια ώρα που η Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο τους παιδιά θα παραμείνουν στις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρίγκιπας Χάρι είχε έρθει μόνος του και για την τελετή στέψης του πατέρα του.

Ο Κάρολος πήρε τηλέφωνο τα αδέλφια του

Ο Βασιλιάς Κάρολος κάλεσε ο ίδιος τους δύο γιους του προκειμένου να τους ενημερώσει προσωπικά για την κατάσταση της υγείας του. Επίσης ο μονάρχης ενημέρωσε προσωπικά και τα τρία αδέλφια του, την Πριγκίπισσα Άννα, τον Πρίγκιπα Άντριου και τον Πρίγκιπα Εδουάρδο.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ λέγεται ότι έχει να μιλήσει στον μικρότερο αδελφό του εδώ και μήνες και ήταν έξαλλος με τα απομνημονεύματα του Δούκα του Σάσεξ, «Spare», που δημοσιεύθηκαν τον Ιανουάριο του 2023. Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα σε άλλα ο Πρίγκιπας Χάρι είχε ισχυριστεί στο βιβλίο του ότι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας του είχε επιτεθεί, κατά την διάρκεια της διαμάχης τους για τον τρόπο μεταχείρισης της Μέγκαν Μαρκλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία πηγή είχε πει πριν από κάποιο καιρό στο Vanity Fair ότι ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αρνούνται να βρεθούν στο ίδιο δωμάτιο με τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσεξ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ