Φρίκη στο Μεσολόγγι: 16χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε μία 16χρονη στο Μεσολόγγι, η οποία και προσέφυγε στις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας agrinionews.gr η ανήλικη κατήγγειλε δύο άνδρες, ηλικίας 17 και 20 ετών.

Η κοπέλα φέρεται να φιλοξενούσε τον 17χρονο στο σπίτι της από προχθές (4/2) το βράδυ, ενώ ο 20χρονος πήγε εκεί το πρωί της Δευτέρας 5/2. Σύμφωνα με την καταγγελία της, το πρωί της Δευτέρας, πριν πάει στο σχολείο της, και οι δύο την θώπευσαν και αποπειράθηκαν να την βιάσουν.

Η ίδια λίγο αργότερα κατήγγειλε το περιστατικό στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα, όπου μετέβη με την μητέρα της.

Οι δύο νεαροί προσήχθησαν τις μεσημεριανές ώρες. Σε βάρος του 17χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό ενώ σε βάρος του 20χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Επίσης, και οι δύο κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης, καθότι για αρκετή ώρα μετά το συμβάν φέρονται να μην αποχωρούσαν από το σπίτι της ανήλικης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο νεαροί αρνούνται την κατηγορία. Σήμερα, Τρίτη, θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Μεσολογγίου.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ