Πούτιν: Σενάρια πως πάσχει από Πάρκινσον και άνοια

Επαναφέρει τα σενάρια περί ασθένειας -και άρα ακαταλληλότητας- του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, πρώην πράκτορας της KGB, με συνέντευξη στην εφημερίδα Sun. Μάλιστα προχωρεί και ένα βήμα περισσότερο, αφού τον συγκρίνει με τον σοβιετικό ηγέτη Ιωσήφ Στάλιν.

Ο πρώην πράκτορας της KGB υπενθυμίζει το γεγονός ότι ο Στάλιν διέταζε βασανισμούς γιατρών, οι οποίοι άφηναν κάποια αιχμή για την υγεία του. Καθώς φουντώνει ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι κινήσεις της Μόσχας «παγώνουν» την παγκόσμια κοινότητα, πληθαίνουν τα σενάρια για την κατάσταση υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στο πλαίσιο αυτών των σεναρίων εντάσσονται και τα όσα ισχυρίζεται ο πρώην πράκτορας της KGB, ο οποίος αυτομόλησε στη Δύση και τώρα ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι πιθανό να πάσχει από Πάρκινσον και άνοια, στα πρώιμα στάδιά τους. Σε ότι αφορά δε στο θέμα των εμμονών του Πούτιν και της ροπής τους στην παραφροσύνη, ο πράκτορας συγκρίνει τον Πούτιν με τον Στάλιν.

“Θυμίζει τον Στάλιν – Πάσχει από άνοια και Πάρκινσον”

Ο πρώην πράκτορας, Μπόρις Καρπίτσκοφ έκανε τις δηλώσεις στην εφημερίδα Sun. Όπως είπε μάλιστα, άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Πούτιν μπορεί εσκεμμένα να μην ενημερώνονται για την κατάσταση του ισχυρού άντρα του Κρεμλίνου.

Παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του Πούτιν επιμένει ότι η κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου είναι «εξαιρετική», σε σειρά βίντεο και φωτογραφιών φαίνεται να αποδυναμώνεται ο εν λόγω ισχυρισμός. Μιλώντας, πάντως, στη βρετανική Sun, o Μπόρις Καρπίτσκοφ δήλωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι παράφρων και έχει εμμονές με «παρανοϊκές ιδέες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ