Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση στα πικρόχολα δημοσιεύματα και η συνεργασία-έκπληξη με τον σύζυγό της

Η Ελεονώρα Μελέτη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, στην οποία και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, την Δευτέρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αιχμηρή ανάρτηση που έκανε πριν από μερικές μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έπειτα από ένα δημοσίευμα που είδε στο διαδίκτυο, το οποίο αφορούσε στη διαφορά ηλικίας από τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη.

«Μέσα από αυτή την τοποθέτηση, γιατί αναφέρθηκες στο ποστ που είχα κάνει για τη διαφορά ηλικίας, όπου εγώ δεν το έχω κρύψει, δεν είναι κάτι καινούργιο, δεν είναι κάτι που το ακούω πρώτη φορά. Δεν είναι κάτι που με έθιξε επειδή το άκουσα πρώτη φορά. Εγώ αυτοσαρκάζομαι κιόλας γιατί λέω ότι σε αυτό που άλλοι βλέπουν ένα τέκνο μου, εγώ βλέπω ένα τεκνό. Και πραγματικά δεν έχω κανένα θέμα με αυτό και δεν θα έπρεπε να έχει και κανένας άλλος. Εγώ εκεί μένω, ότι δεν θα έπρεπε να έχει και κανένας άλλος. Από τη στιγμή που δεν έχω εγώ, γιατί έχει ο άλλος; Γιατί να σχολιάζει το 2022 αν ένα ζευγάρι έχει διαφορά ηλικίας είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω, είτε η γυναίκα είτε ο άντρας; Το συγκεκριμένο σάιτ, που δεν το έβγαλα στη φόρα, το είχε κάνει συστηματικά άλλες τρεις φορές μέσα σε ένα χρόνο, το ίδιο άρθρο, με άλλη αφορμή και για άλλες παρουσιάστριες», είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην Ελένη Μενεγάκη.

Το νέο επαγγελματικό της βήμα  – Πώς εμπλέκεται ο σύζυγός της 

«Με τον Θοδωρή θα συνεργαστούμε στο θέατρο από τη νέα σεζόν. Δεν θα ανέβω στο σανίδι. Ο Θοδωρής έχει τα δικαιώματα ενός έργου που θα ανέβει στο θέατρο για πρώτη φορά φέτος, εγώ σε αυτό που έχω συμβάλει είναι στο να κάνω την απόδοση του έργου από τα ιταλικά στα ελληνικά» αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ