Πόλεμος στο Ισραήλ: Νέο ΒΙΝΤΕΟ από το μακελειό στο μουσικό φεστιβάλ – Πώς έγινε η φονική επίθεση της Χαμάς

Την απόλυτη φρίκη έζησαν οι νέοι που συμμετείχαν στο φεστιβάλ ειρήνης όταν τους επιτέθηκαν οι τρομοκράτες της Χαμάς. Νέο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το CNN αποτυπώνει ακριβώς την εικόνα χάους και τρόμου που επικράτησε, ενώ αποκαλύπτεται το πώς έγινε η φονική επίθεση.

Έληξε η νέα προθεσμία που έδωσε ο ισραηλινός στρατός για τους αμάχους της Γάζας – Ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε Ισραήλ και Λίβανο

Όπως φαίνεται οι άνδρες της Χαμάς επιτέθηκαν από τρεις διαφορετικές πλευρές, περικύκλωσαν τους συμμετέχοντες στο μουσικό φεστιβάλ, τους παγίδευσαν και καταδίωξαν όσους διέφυγαν.

Χιλιάδες νέοι χόρευαν όταν ξαφνικά η Χαμάς έριξε ρουκέτες από τα σύνορα της Γάζας και η μουσική σταμάτησε. Οι σειρήνες ήχησαν. Η επίθεση φαίνεται να ξεκίνησε στις 6:30, ενώ επιζών της τραγωδίας αναφέρει στο βίντεο: «Όλα έμοιαζαν ειρηνικά και ήρεμα, διασκεδάζαμε ακούγαμε μουσική, χορεύαμε, υπήρχε καλή ατμόσφαιρα». Οι πρώτοι πυροβολισμοί ήταν μοιραίοι για δεκάδες νέους και νέες.

Μετά τους πρώτους πυροβολισμούς, όλοι τρέχουν έντρομοι προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου να σωθούν. Πολλοί έπεσαν στο έδαφος, άλλοι έψαξαν για καταφύγιο, πολλοί προσπάθησαν να βρουν προστασία πίσω από δέντρα, ενώ κάποια έτρεξαν προς τα οχήματα τους.

Οι επιτιθέμενοι της Χαμάς σκότωσαν ανθρώπους που κρύβονταν σε καταφύγια, όπως αποκαλύπτουν αναλύσεις βίντεο και μαρτυρίες επιζώντων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CNN (@cnn)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ