ΦΩΤΟ-Βρετανίδα τζιχαντίστρια κρατάει κομμένο κεφάλι

ΦΩΤΟ-Βρετανίδα τζιχαντίστρια κρατάει κομμένο κεφάλι

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία που ανήρτησε Βρετανίδα στο λογαριασμό της Twitter όπου φορά μπούργκα  και κρατά ένα κομμένο κεφάλι ενώ την παρακολουθούν δύο μικρά παιδιά.

Η Mujahidah Bint Usama που φέρεται να είναι φοιτήτρια ιατρικής και οπαδός των Τζιχαντιστών στην πόλη Ράκα της Συρίας, που αποτελεί το προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους (IS). Πιστεύεται ότι η φοιτήτρια «πήρε» το επίθετο Osama για να συνδεθεί με τον πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα.

Η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφει ότι κάνει τη δουλειά των ονείρων της ως «γιατρός στο πλευρό των τρομοκρατών» και συνόδευσε το κείμενο με χαμογελαστά ανθρωπάκια και καρδούλες.

Η 21χρονη μετά το σάλο που προκλήθηκε, απέσυρε την επίμαχη φωτογραφία από τον λογαριασμό της. Όπως γράφουν τα ξένα δημοσιεύματα η φοιτήτρια στο παρελθόν είχε αναρτήσει φωτογραφίες ακρωτηριασμένων στρατιωτών και εικόνες από την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τους λογαριασμούς τουλάχιστον εξήντα γυναικών στο διαδίκτυο για τις οποίες πιστεύεται ότι βρίσκονται στο πλευρό των τζιχαντιστών στη Ράκα, για να μπορέσουν να εντοπίσουν τις δραστηριότητές τους.

Η κυβέρνηση Κάμερον έχει δηλώσει στο παρελθόν, ότι όσοι Βρετανοί έχουν πάρει μέρος σε αποκεφαλισμούς και σφαγές, θα διώκονται για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα τρομοκρατίας, αν επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: www.dailymail.co.uk

 

Διαβάστε επίσης

ΦΩΤΟ-Κάμερον: Δεν είναι μουσουλμάνοι, είναι τέρατα

Ποιος είναι ο επόμενος στη λίστα των αποκεφαλισμών της ISIS;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ