Πέθανε η Ισπανίδα influencer Έλενα Ουέλβα από καρκίνο – Το τελευταίο συγκινητικό μήνυμα

«Θέλω να ξέρεις ότι κέρδισα ήδη, εδώ και πολύ καιρό», έγραψε η Έλενα Ουέλβα στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram λίγο πριν από τον θάνατό της. Η Ισπανίδα influencer πέθανε μόλις μοιράστηκε ένα τελευταίο μήνυμα με τους θαυμαστές της εν μέσω της μάχης της με τον καρκίνο. Ήταν μόλις 20 ετών.

Η οικογένεια της Ουέλβα επιβεβαίωσε τον θάνατό της μέσω ενός Instagram Story που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό της την Τρίτη, σύμφωνα με την El Mundo.

“Από σήμερα το πρωί, η Έλενα χορεύει για σένα και σε κοιτάζει από το αστέρι της. Σας ευχαριστώ για όλα”, έλεγε το μήνυμα μαζί με το hashtag που χρησιμοποιούσε συχνά η 20χρονη στα social media: #misganasganan.

Η ανακοίνωση ήρθε αφότου μοιράστηκε ένα σημείωμα στα Stories της στο Instagram που έλεγε απλώς, “Σ ‘αγαπώ…”.

Λίγο πριν πεθάνει, η σταρ των social media είπε στους θαυμαστές της ότι πάλευε καθώς συνέχιζε να καταγράφει τη ζωή της από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο.

Γεννημένη στη Σεβίλλη της Ισπανίας δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα χέρια της να κρατούν τα χέρια των αγαπημένων της και μοιράστηκε ένα μήνυμα στη λεζάντα στα ισπανικά. «Σήμερα ξύπνησα όχι με τον καλύτερο τρόπο », γράφει. «Αυτές είναι πολύ δύσκολες μέρες, γίνονται όλο και πιο περίπλοκες, αλλά όπως ξέρετε είμαι πιο δυνατή και πιο περίπλοκη 😜».

Αφήνοντας τους θαυμαστές με ένα τελευταίο μήνυμα, έγραψε: «Θέλω να ξέρετε ότι έχω κερδίσει ήδη, εδώ και πολύ καιρό. Συνεχίζουμε, πάντα».

Τον Δεκέμβριο του 2019, η Ουέλβα είπε στους θαυμαστές της ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο νωρίτερα εκείνο το έτος. «Ήταν πραγματικά ένα τρενάκι λούνα παρκ , ξεκίνησε με άσχημα νέα, ένα κακό ζωύφιο είχε έρθει στη ζωή μου και έπρεπε να το σκοτώσω με κάποιο τρόπο», έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία της κρατώντας ένα λούτρινο ζώο ενώ ήταν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Αναλογιζόμενη το ταξίδι της πρόσθεσε: «Ένιωσα φόβο, ανασφάλειες, συνέχισα να κάνω ερωτήσεις όπως: Γιατί εμένα; ​​Είμαι αρκετά δυνατή για να τον σκοτώσω; Και σε λίγες μέρες αφότου το έμαθα, χρησιμοποίησα όλες μου τις δυνάμεις για να τον νικήσω και να δείξω αυτό που ήμουν, πιο δυνατός από αυτόν».

Συνέχισε λέγοντας ότι είχε τελειώσει τη χημειοθεραπεία και «ελπίζω με όλη μου τη δύναμη να πάνε όλα καλά, ώστε το 2020 να κάνω τη ζωή μου φυσιολογική». Διαγνώστηκε με σάρκωμα Ewing σε ηλικία 16 ετών, σύμφωνα με πολλά μέσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ