Πέταξε τον σκύλο της από την ταράτσα – Βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Η στιγμή που μια ιδιοκτήτρια κατοικίδιου πέταξε τον σκύλο της από την κορυφή ενός πολυώροφου γκαράζ στο Westfield της Αυστραλίας αποκαλύφθηκε σε βίντεο – σοκ από κάμερα ασφαλείας.

Η γυναίκα φαίνεται να περιπλανιέται γύρω από το αυτοκίνητο του συντρόφου της στην άκρη του πάρκινγκ πριν εκτοξεύσει την τρομοκρατημένη Μαλτέζικη shih-tzu, Princess, από την ταράτσα.

Η σκυλίτσα υπέστη φρικτά τραύματα, με έναν περαστικό να υποθέτει ότι είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο. Η 26χρονη ιδιοκτήτριά της παραδέχτηκε αργότερα το έγκλημα στο Facebook και έκτοτε φυλακίστηκε για 12 μήνες.

Το θλιβερό περιστατικό, το οποίο συνέβη τον Απρίλιο του περασμένου έτους, καταγράφηκε στην κάμερα ασφαλείας στο εμπορικό κέντρο Westfield Whitford City, βόρεια του Περθ. Στη γυναίκα έχει επίσης απαγορευτεί να έχει ζώο για 10 χρόνια.

Ο 23χρονος σύντροφός της, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό, πήρε πρόστιμο 2.500 δολαρίων και απαγόρευση απόκτησης ζώων για τρία χρόνια επειδή δεν κάλεσε τις αρχές ή κάποιον κτηνίατρο μετά το αποτρόπαιο περιστατικό.

Τρομακτικό περιστατικό

Τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας έδειξαν ότι η γυναίκα φαινόταν να μαλώνει με τον σύντροφό της, κρεμώντας επανειλημμένα την σκυλίτσα της στο κενό και επιτρέποντάς της να περπατήσει στην άκρη της οροφής για περίπου οκτώ λεπτά.

Το βίντεο δείχνει να ρίχνει τελικά το άτυχο ζώο. Το μικροσκοπικό σκυλάκι έπεσε από ύψος εννέα μέτρων. Η Princess μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε έναν κοντινό κτηνίατρο και διαπιστώθηκε ότι ήταν σε κατάσταση σοκ με σοβαρούς τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένης πιθανής εσωτερικής αιμορραγίας, εγκεφαλικού τραυματισμού και τραύματος της σπονδυλικής στήλης και της πυέλου. Ο κτηνίατρος έλεγξε το μικροτσίπ του σκύλου και επικοινώνησε με τη γυναίκα, η οποία αναγραφόταν ως ιδιοκτήτριά της.

Η γυναίκα πήγε στον κτηνίατρο με τον σύντροφό της για να συζητήσουν την έκταση των τραυματισμών του σκύλου και το κόστος της θεραπείας, αποφασίζοντας τελικά την ευθανασία.

Στην καταδίκη, ο δικαστής Μαρκ Μίλινγκτον είπε ότι η γυναίκα άφησε τον σκύλο νομίζοντας πως είναι νεκρός, σε αυτό που περιέγραψε ως «προγραμματισμένη, εσκεμμένη και σκόπιμη πράξη».

Η γυναίκα μάλιστα ομολόγησε τη σκληρή πράξη στο Facebook, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να «ζήσει με τις ενοχές», αλλά αργότερα διέγραψε την ανάρτηση και είπε στην αστυνομία ότι ο λογαριασμός της είχε χακαριστεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ