Πάρις Χίλτον: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίηση που υπέστη στο σχολείο της

Η Πάρις Χίλτον περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη φρίκη που βίωσε στην εφηβεία της όταν βρέθηκε έγκλειστη σε κέντρο θεραπείας νέων με παραβατική συμπεριφορά στη Γιούτα, προκαλώντας ανατριχίλα.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε έξω από το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον, η Πάρις Χίλτον, έχοντας στο πλευρό της τον Γερουσιαστή Τζέφ Μέρκλεϊ και εκπροσώπους του Κογκρέσου, που είναι αρμόδιοι για το νομοσχέδιο σχετικά με την ομοσπονδιακή εποπτεία στη βιομηχανία των “προβληματικών νέων”, περιέγραψε την κακοποίηση που υπέστη στο κέντρο στη Γιούτα.

“Με στραγγάλισαν. Με χαστούκισαν στο πρόσωπο. Με παρακολούθησαν άνδρες υπάλληλοι να κάνω μπάνιο. Μου μιλούσαν χυδαία. Με ανάγκασαν να πάρω φάρμακα χωρίς τη σωστή διάγνωση. Δεν μου παρείχαν σωστή εκπαίδευση. Με έκλειναν στην απομόνωση, ένα δωμάτιο που έζεχνε αίμα και τόσα άλλα” ανακάλεσε η Χίλτον.

Κοντά της ήταν και άλλα θύματα όπως και η μητέρα της, ενώ συνεργεία κατέγραφαν τη συνέντευξη για να την περιλάβουν στο επερχόμενο reality σόου της κληρονόμου. Η ίδια ξεκινώντας την ομιλία της συστήθηκε όχι “ως Πάρις Χίλτον, αλλά ως επιζήσασα.

 

Για 20 χρόνια δεν μπορούσα να κοιμηθώ τη νύχτα, καθώς αναμνήσεις από σωματική βία, το αίσθημα της μοναξιάς και την απώλεια φίλων, να διατρέχουν τη μνήμη μου. Αυτή δεν ήταν αϋπνία. Ήταν τραύμα” είπε η Πάρις Χίλτον και συνέχισε περιγράφοντας τη στιγμή που στα 16 της χρόνια της δύο άνδρες την άρπαξαν από το κρεβάτι της στη μέση της νύχτας, αφού τη ρώτησαν “αν θα έρθεις μαζί μας με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο”.

“Νομίζοντας ότι με απαγάγουν ούρλιαξα για βοήθεια από τους γονείς μου. Και καθώς με άρπαζαν από το σπίτι μου, τους είδαν να κλαίνε στην άκρη του διαδρόμου. Δεν ήρθαν να με σώσουν εκείνη τη νύχτα. Ήταν η εισαγωγή μου στη βιομηχανία των προβληματικών νέων” σημείωσε η κληρονόμος τονίζοντας ότι οι γονείς της είχαν εξαπατηθεί.

“Τους είχαν υποσχεθεί ότι η σκληρή αγάπη θα με διόρθωνε και ότι το να με στείλουν στην άλλη άκρη της χώρας ήταν ο μόνος τρόπος”.

Μέσα σε δύο χρόνια η Χίλτον άλλαξε τέσσερις εγκαταστάσεις. “Και η εμπειρία μου σε καθεμία από αυτές με στοιχειώνει μέχρι σήμερα” σημείωσε. “Στο Πρόβο Κάνιον στη Γιούτα μου έδωσαν ρούχα με αριθμό. Πλέον δεν ήμουν εγώ. Ήμουν ο αριθμός 127. Με ανάγκασαν να μείνω μέσα 11 μήνες.

Πάρις Χίλτον Καπιτώλιο

Χωρίς το φως του ήλιου, χωρίς φρέσκο αέρα. Αυτά θεωρούνταν προνόμια. Τα παιδιά δέχονταν ξυλοδαρμούς, τα πετούσαν στους τοίχους, υφίσταντο ακόμη και σεξουαλική κακοποίηση στο Πρόβο” υπογράμμισε η Πάρις Χίλτον που σημείωσε ότι η δική της δεν ήταν η μοναδική τέτοια περίπτωση.

“Η βιομηχανία των προβληματικών νέων που κοστίζει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια κατάφερε να παραπλανήσει γονείς, σχολικές περιφέρειες, υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας και συστήματα δικαιοσύνης για ανηλίκους εδώ και δεκαετίες” πρόσθεσε η Πάρις Χίλτον που μίλησε και για ένα περιστατικό στο Μίσιγκαν όπου επτά μέλη του προσωπικού κράτησαν δεμένο για 12 λεπτά τον 16χρονο Κορνίλιους Φρέντερικ, ο οποίος αργότερα πέθανε.

Πάρις Χίλτον αρραβωνιαστικός
Η Πάρις Χίλτον φιλά τον αρραβωνιαστικό της πριν από τη συνέντευξη Τύπου

Τον Φεβρουάριο η Πάρις Χίλτον είχε καταθέσει στην ειδική επιτροπή της Γερουσίας στη Γιούτα καθώς προσπαθεί να βοηθήσει στην έγκριση νόμου για τα “προβληματικά παιδιά”, παιδιά που υπέστησαν κακοποίηση. Η ίδια τότε είχε μιλήσει περιγραφικά για τη σωματική και ψυχολογική της κακοποίηση λέγοντας ότι ήταν σαν κόλαση επί γης.

Σημειώνεται ότι ιδρύματα που αυτοχαρακτηρίζονταν ως “θεραπευτικά οικοτροφεία” ή “οικοτροφεία συναισθηματικής ανάπτυξης” στην πολιτεία, έπαιρναν προβληματικούς εφήβους και αμείβονταν για να τους… αναμορφώσουν.

Η Πάρις αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο τον αγαπημένο της ενώ τον Ιούλιο η είδηση της εγκυμοσύνης της έκανε τον γύρο του κόσμου. Η Πάρις περιμένει το πρώτο της παιδί, με τον αρραβωνιαστικό της Κάρτερ Ρέουμ, σύμφωνα με το Page Six. Το ζευγάρι είχε μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός ότι θέλει να αποκτήσει οικογένεια μαζί, με τη 40χρονη κληρονόμο να αποκαλύπτει τον Ιανουάριο ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για εξωσωματική γονιμοποίηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ