Πανηγυρίζει ο Καντίροφ για τα ρωσικά πλήγματα στην Ουκρανία – «Ζελένσκι, τρέχα τώρα»

Πανηγυρίζει ο Ραμζάν Καντίροφ για την τροπή του πολέμου στην Ουκρανία, με αφορμή και τα πλήγματα που κατάφεραν σήμερα οι ρωσικές δυνάμεις σε μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας, ενώ προειδοποιεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι να «τρέξει».

Σήμερα, η Ρωσία εκτόξευσε 75 πυραύλους εναντίον ουκρανικών πόλεων, ενώ μόνο στο Κίεβο έχασαν τη ζωή τους 8 άνθρωποι σε πρωινό βομβαρδισμό.

Όπως μεταδίδει το Tass, ο ηγέτης των Τσετσένων δηλώνει ότι πλέον είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τον τρόπο διεξαγωγής της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

«Τώρα είμαι 100% ικανοποιημένος με τον τρόπο διεξαγωγής της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», έγραψε ο Καντίροφ στο Telegram.

«Σε προειδοποιήσαμε, Ζελένσκι, ότι η Ρωσία δεν έχει ξεκινήσει πραγματικά ακόμη. Σταμάτα να παραπονιέσαι σαν απόβρασμα. Καλύτερα να φύγεις μακριά, πριν σε χτυπήσουν. Τρέξε. Τρέξε, Ζελένσκι, τρέξε χωρίς να κοιτάξεις πίσω στη Δύση», πρόσθεσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο ηγέτης της Τσετσενίας δήλωνε ότι η Μόσχα πρέπει να χρησιμοποιήσει μικρής ισχύος πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία. Στη συνέχεια είχε δηλώσει ότι στέλνει τρεις από τους έφηβους γιους του στο μέτωπο.

Καντίροφ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ