Παγκόσμιο σοκ για τον μακελάρη του Τέξας – Άφωνοι οι κάτοικοι του χωριού της Καρδίτσας που μεγάλωσε ο πατέρας του – ΒΙΝΤΕΟ

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει το μακελειό στο Τέξας. Για τον 17χρονο μακελάρη Δημήτρη Παγουρτζή που σκόρπισε το θάνατο, μίλησαν στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 οι κάτοικοι του χωριού του πατέρα του, οι οποίοι έκαναν λόγο για ένα πολύ καλό παιδί.

«Ήταν ένα ήρεμο παιδι με ένα χαρτί στα χέρια και διάβαζε συνέχεια» λέει μια κάτοικος του χωριού Μαγουλίτσα Καρδίτσας στην κάμερα του ΑΝΤ1. Την ίδια ώρα η θεία του είναι συγκλονισμένη από το μακελειό. «Ξαφνιαστήκαμε όλοι. Τα χάσαμε, δεν υπήρχε πιο καλό παιδί από τον Δημήτρη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 17χρονος κάθε καλοκαίρι πήγαινε διακοπές στο χωριό και αν και δεν μιλούσε καλά ελληνικά καταλάβαινε τα πάντα υποστηρίζουν συγχωριανοί του. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγγενείς του, τον περίμεναν στις 15 Ιουνίου. «Ήταν απρόοπτο και κεραυνός για το χωριό» τόνισε ένας άλλος κάτοικος του χωριού στον ΑΝΤ1.

Από την άλλη πλευρά, ο ανταποκριτής του ANT1 στη Νέα Υόρκη Θανάσης Τσίτσας αποκάλυψε ότι είχε συνομιλία με τον πατέρα του 17χρονου και του εξομολογήθηκε πως φοβάται αντίποινα από τους συγγενείς των θυμάτων.

Ενδεικτικό είναι ότι η οικογένειά του την Παρασκευή διανυκτέρευσε σε φιλικό της σπίτι. Παράλληλα ο πατέρας πρόσθεσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με το παιδί του, επειδή δεν του το επιτρέπουν οι Αμερικανικές αρχές. Σήμερα ο νεαρός θα έχει συνάντηση τόσο με τον εφημέριο της περιοχής όσο και με τον δικηγόρο που όρισε η οικογένειά του. Επιπλέον ο πατέρας του μακελάρη εξέφρασε φόβους για την επιβολή της θανατικής ποινής στον γιο του, ενώ διέψευσε ότι είναι μέλος της Ένωσης Όπλων στην Αμερική.

Τι είπε στην ομολογία του ο μακελάρης

Ο 17χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του τόνισε πως «δεν πυροβόλησα όσους συμμαθητές μου συμπαθούσα, για να μπορούν να διηγηθούν την ιστορία μου».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ