Ουκρανία: Γέννησε η έγκυος από το μαιευτήριο της Μαριούπολης

Γέννησε η έγκυος beauty blogger, η οποία έγινε viral στο διαδίκτυο καθώς φωτογραφήθηκε στο μαιευτήριο που βομβαρδίστηκε, στην Μαριούπολη της Ουκρανίας, όπου μαίνεται η ρωσική εισβολή

Την είδηση πως η Marianna Podgurskaya γέννησε μετέδωσε η Ουκρανή δημοσιογράφος Olga Tokariuk στα social media.

Η έγκυος γυναίκα είχε φωτογραφηθεί αιμόφυρτη, ενώ στεκόταν ανάμεσα στα ερείπια. Επρόκειτο για μία από τις σπαρακτικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ωστόσο, η ίδια κατηγορήθηκε από Ρώσους στα social media, που έκαναν λόγο για ηθοποιό και για “περίτεχνο κόλπο”.

Η Olga Tokariuk, που είναι και ερευνήτρια στο “The Center for European Policy Analysis, έγραψε στο Twitter ότι ενημερώθηκε από συγγενή της blogger ότι η Marianna γέννησε χθες το βράδυ. Όπως αναφέρει, μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί της στο τηλέφωνο. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους, όμως, κάνει πολύ κρύο στην Μαριούπολη και οι βομβαρδισμοί δεν σταματούν, γράφει η Tokariuk, που στάθηκε στο πλευρό της Marianna Podgurskaya, μετά τις “επιθέσεις” που δέχτηκε στα social media.

Η blogger είχε φωτογραφηθεί την Τετάρτη να στέκεται τυλιγμένη σε μια κουβέρτα, έπειτα από ρωσική αεροπορική επιδρομή σε νοσοκομείο της Μαριούπολης.

Ακόμη, φωτογραφήθηκε αιμόφυρτη, καθώς κατέβαινε τις σκάλες στο βομβαρδισμένο ιατρικό κέντρο, ενώ κρατούσε τα υπάρχοντά της.

Ωστόσο, η ρωσική πρεσβεία στη Βρετανία με ανάρτησή της στο twitter, είχε ισχυριστεί ότι η έγκυος, τότε, γυναίκα με τα αίματα που εμφανίζεται στις φωτογραφίες από τον βομβαρδισμό του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη, είναι ηθοποιός.

Επίσης κατήγγειλε ότι τις φωτογραφίες δεν τράβηξαν διασώστες ή αυτόπτες μάρτυρες, αλλά ο φωτογράφος Yevgeny Maloletka, ο οποίος -όπως λέει- “είναι γνωστός για προπαγάνδα κατά της Ρωσίας”.

Ακόμη, η ρωσική πρεσβεία στη Βρετανία είχε αναφέρει ότι η νεαρή Ουκρανή δεν μπορούσε να νοσηλεύεται στο μαιευτήριο, επειδή βρίσκεται υπό κατοχή του τάγματος Αζόφ και δεν υπήρχε προσωπικό στο ίδρυμα.

H ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας στη Βρετανία

 

Η Ουκρανή beauty blogger, η οποία μένει στην Μαριούπολη, είχε κάνει πολλές αναρτήσεις στο Instagram με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, πριν γεννήσει.

Ορισμένα από τα tweets της ρωσικής πρεσβείας διαγράφηκαν από το twitter λόγω παραβίασης των κανόνων του ιστότοπου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ