Οργή για τον θετό γιο του μεγιστάνα που αγνοείται με το υποβρύχιο – Φλέρταρε στο twitter με μοντέλο του OnlyFans

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο θετός γιος του Βρετανού δισεκατομμυριούχου, Χάμις Χάρντινγκ ο οποίος αγνοείται στο υποβρύχιο στο ναυάγιο του Τιτανικού. Ο 36χρονος, Μπράιαν Σαζ ζήτησε με ανάρτηση του στο twitter από τον κόσμο να προσευχηθεί για τον πατριό του. «Σας παρακαλώ να έχετε την οικογένεια μου στις προσευχές σας», έγραψε ο 36χρονος.

Υποβρύχιο Titan: Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης από την αμερικανική ακτοφυλακή

Σχεδόν μισή ώρα αργότερα προκάλεσε θυμό στους χρήστες όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία μοντέλου από το OnlyFans. Στην φωτογραφία η ημίγυμνη γυναίκα ρωτούσε: «Να καθίσω επάνω σου;». Ο θετός γιος του δισεκατομμυριούχου απάντησε: «Ναι παρακαλώ!».

Titan: Ώρα μηδέν για το υποβρύχιο, φόβοι ότι τελείωσε το οξυγόνο – Στην περιοχή των ερευνών το γαλλικό ρομπότ

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες στο twitter σχολίασαν ότι θα έπρεπε να είναι καταρρακωμένος με την περιπέτεια του πατριού του και να περιμένει δίπλα στο τηλέφωνο νέα από τις επιχειρήσεις διάσωσης. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 36χρονος μετά τις έντονες αντιδράσεις έσβησε τον λογαριασμό του στο twitter.

Ωστόσο τα αρνητικά σχόλια είχαν ξεκινήσει από τις προηγούμενες ημέρες όταν ο άνδρας έδειχνε να συνεχίζει ανέμελος την ζωή του χωρίς να ενδιαφέρεται για τα όσα περνάει ο πατριός του. Ο Μπράιαν Σαζ αποφάσισε να παρακολουθήσει μία συναυλία του συγκροτήματος «Blink – 182» και να μοιραστεί μία φωτογραφία με τους ακόλουθους του στο twitter.

Τιτανικός: Στην τελευταία φάση οι έρευνες για το υποβρύχιο – «Χρειαζόμαστε ένα θαύμα»

Αυτό προκάλεσε την επίθεση από την γνωστή ράπερ Cardi B. «Δηλαδή να αγνοείσαι και οι μα…κες να είναι έτοιμοι να κουνήσουν τα π..η τους σε συναυλίες. Αυτό είναι τρελό. Προτιμώ να είμαι αδέκαρη και φτωχή και να γνωρίζω ότι με αγαπούν», σχολίασε η ράπερ. Ο 36χρονος απάντησε ότι η οικογένεια του θα ήθελε να βρίσκεται εκεί και αρκετοί τον υποστήριξαν. «Μπορεί να είναι αηδιαστικό το να είμαι εδώ αλλά η οικογένεια μου θα ήθελε να είμαι στην συναυλία των Blink-182 καθώς είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και η μουσική με βοηθάει σε δύσκολες στιγμές», ανέφερε ο 36χρονος.

«Κανείς δεν μπορεί να κρίνει πως αντιμετωπίζεις αυτό το τραύμα», έγραψε ένας χρήστης. Ωστόσο ένας άλλος σχολίασε: «Αυτός ο τύπος αγαπάει τους Blink – 182 και να έχει κυρίες να κάθονται στο πρόσωπο του και δεν φοβάται να το κάνει γνωστό στον κόσμο».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ