Βασιλιάς Κάρολος – Καμίλα: Η απογοήτευσή τους στις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ

Ήταν η πρώτη εμφάνιση του βασιλικού ζεύγους της Βρετανίας από τότε που ανέλαβαν τα καθήκοντα τους στις ιπποδρομίες του Άσκοτ. Τόσο ο βασιλιάς, Κάρολος όσο και η βασίλισσα, Καμίλα παρακολουθούν τις ιπποδρομίες και έχουν άλογα από τους δικούς τους στάβλους, τα οποία συμμετέχουν.

Βασιλιάς Κάρολος: Τα… βρήκε δύσκολα με το άλογό του – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή τη φορά φαίνεται ότι δεν ήταν τόσο τυχεροί. Το καθαρόαιμο άλογό τους με την ονομασία «Reach For The Moon» διαγωνίστηκε στον ιππόδρομο αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο βραβείο.

Το δεύτερο άλογο του βασιλικού ζεύγους, με το όνομα «Circle of Fire» έτρεψε στην πίστα αλλά ηττήθηκε από το άλογο «Γκρέγκορι» με αναβάτη τον Φράνκι Ντετόρι.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τα γενέθλια και οι ευχές από τον βασιλιά Κάρολο με μια αδημοσίευτη φωτογραφία

Ο Κάρολος και η Καμίλα παρακολούθησαν τις ιπποδρομίες από τις βασιλικές θέσεις και έδειχναν ενθουσιασμένοι. Μάλιστα σε κάποια στιγμή ο βασιλιάς Κάρολος συνομιλούσε και είχε ξεχάσει τον αγώνα. Τότε η βασίλισσα του τράβηξε το μανίκι για να του υπενθυμίσει ότι ένα από τα άλογα τους ξεκινάει τον αγώνα.

βασιλιάς Κάρολος βασίλισσα Καμίλα

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Οι γλυκιές φωτογραφίες για την Γιορτή του Πατέρα – Τι μαθαίνει στα παιδιά του

Ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» να παρακολουθούν να κάνουν έντονες εκφράσεις απογοήτευσης και έντασης καθώς ήθελαν να δουν τα άλογα τους να τερματίζουν πρώτα.

Ωστόσο, μετά το τέλος των αγώνων, το βασιλικό ζεύγος εμφανίστηκε στην πίστα και συνομίλησε με γνωστούς και φίλους. Και οι δύο είχαν εξαιρετικά καλή διάθεση και ήταν χαμογελαστοί.

Στο πλευρό τους είχαν την ανιψιά του βασιλιά Καρόλου, Ζάρα Ντίνταλ και την Δούκισσα του Εδιμβούργου. Μάλιστα, μια φωτογραφία από τη στιγμή που ο βασιλιά Κάρολος, η Καμίλα και η Δούκισσα του Εδιμβούργου κοιτάζουν προς την πίστα με το στόμα ανοιχτό, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ