Βασιλιάς Κάρολος: Τα… βρήκε δύσκολα με το άλογό του – ΒΙΝΤΕΟ

Τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου γιορτάστηκαν το Σάββατο (17/6) όπως ορίζει η παράδοση, στην Βρετανία.

Το πρώτο του “Trooping The Colour” ως μονάρχης, γιόρτασε ο βασιλιάς Κάρολος και δυστυχώς δεν κατάφερε να αποφύγει να συμβεί κάτι απρόοπτο. Ο νέος βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου έγινε ο πρώτος μονάρχης του βρετανικού θρόνου που εμφανίστηκε έφιππος, έπειτα από σχεδόν 40 χρόνια. Η τελευταία φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ εμφανίστηκε έφιππη στην ετήσια στρατιωτική παρέλαση, ήταν το μακρινό 1986.

Και μπορεί ο 74χρονος βασιλιάς, να προσπάθησε να σταθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ύψος των περιστάσεων, το άλογό του όμως, δεν έδειξε να συμμερίζεται την προσπάθειά του. Λογαριασμός του TikTok, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην βρετανική βασιλική οικογένεια, δημοσίευσε ένα βίντεο, το οποίο ήδη έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές και δείχνει τον βασιλιά Κάρολο να δυσκολεύεται να χειριστεί το άλογό του.

Ο μονάρχης προσπαθεί να ακινητοποιήσει το άλογο, με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο η πριγκίπισσα Άννα και ο διάδοχος του θρόνου Ουίλιαμ, έχουν ακινητοποιήσει τα δικά τους, κατά την διάρκεια που ακούγεται ο εθνικός ύμνος του Ηνωμένου Βασιλείου. Δυστυχώς, όμως, ο βασιλιάς… τα βρήκε δύσκολα την ώρα που χαιρετούσε στρατιωτικά.

@the.royal.watcher #fyp #troopingthecolour #katemiddleton #queencamilla #princesscharlotte #princegeorge #princelouis #royalfamily #kingcharles #princewilliam #breakingnews #uknews #royalnews #uknews #soldiers #princessanne #princeedward #queensguard #london #thecrown #princessdiana #horseguardsparade #funnyvideo #britishhumour ♬ God Save The King (British National Anthem) – The Coldstream Guards Band

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ