Ολυμπία Χοψονίδου: Το τρυφερό φιλί με τον Βασίλη Σπανούλη για τα γενέθλιά της

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα (17/6) η Ολυμπία Χοψονίδου και το γιόρτασε εχθές το βράδυ μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Σπανούλη και κοντινούς τους ανθρώπους.

Η πρώην εστεμμένη έγινε σήμερα 40 χρονών και γιόρτασε αυτή την σημαντική ημέρα, κάνοντας ένα πάρτι εχθές το βράδυ. Η ίδια έσβησε μία πολύ εντυπωσιακή τούρτα με τον αριθμό 40 που ήταν διακοσμημένη με λουλούδια. Μάλιστα το πρώην μοντέλο ανέβασε το κομμάτι που φαινόταν το μηδέν από την τούρτα της, σε story στο instagram, γράφοντας: «Ημέρα μηδέν… Σήμερα ξανά αρχίζω».

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής, Βασίλης Σπανούλης, με τον οποίο είναι παντρεμένοι πάνω από μία δεκαετία και έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά. Οι δύο τους είναι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι. Η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αποτυπώθηκε και σε ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο. Την ώρα που η Ολυμπία Χοψονίδου έσβησε την τούρτα της, ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος στεκόταν δίπλα της, την αγκάλιασε και αντάλλαξαν ένα πολύ τρυφερό φιλί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ